slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Električni otvarač za konzerve, NOVO

4.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
27
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

?【Punjivi dizajn】 Električni otvarač za konzerve se napaja kablom tipa C i opremljen je crvenom i plavom indikatorskom lampicom koja vas podseća na nivo baterije (plavo svetlo: punjenje je završeno, crveno svetlo: baterija je ostala bez nje). Otvarač za konzerve ima ugrađenu punjivu bateriju od 1000mAh i može da iseče oko 50 konzervi uz neprekidno punjenje od oko 1,5h.

?【Super Compatibiliti】Otvarač za konzerve je napravljen od metalnih zupčanika, koji se ne nose lako i veoma su izdržljivi. Ergonomski je i jednostavan za upotrebu, što ga čini idealnim kuhinjskim priborom za osobe sa artritisom i reumatizmom!

?【Zamenljive glave rezača】Otvarač za tegle dolazi sa zamenskom glavom koja će vam pomoći da produžite životni vek proizvoda, jedna glava će otvoriti približno 300 limenki, a mi smo konfigurisali glavu da se samostalno zamenjuje, veoma lak i lak kuhinjski gadžet zaljubiti se!

?【Automatsko sečenje】 Električni otvarač za konzerve se pokreće automatski jednim dugmetom. 1. Postavite otvarač za konzerve iznad konzerve da biste ga poravnali. 2. Jedno dugme za otvaranje, otvarač za konzerve će se polako podići dok se ivica otvora konzerve pomera. 3. Nakon što je otvarač za konzerve zaokružio konzervu, samo ponovo pritisnite dugme da se zaustavi.

?【Sigurno i higijensko】Ušće konzerve je glatko i netaknuto nakon otvaranja automatskim otvaračem za konzerve, a poklopac se može vratiti netaknut. Otvarač za konzerve vam štedi energiju i vreme otvaranjem konzerve bez dodirivanja hrane i bez ikakvih ostataka koji ulaze u hranu na ivici usta, čime se konzerva otvara bezbedno i brzo.

k2

ID Oglasa: #162479227
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.