slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

grejač za šolju sa aromatičnim difuzerom - grejač šolje

2.199 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
102
1
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Prodajem Prodajem Čukarica
Član od 10.10.2020.
kp izlog

Opis

Multifunkcionalni grejač za šolju, potpuno unikatan i inovativan, koji je proizveden u kombinaciji sa grejačem koji vam služi da vaša šolja čaja, kafe održava toplotu, a u isto vreme mali slatki difuzer u koji se sipa eterično ulje će učiniti da vaša soba dobije potpuno nežniju , opuštajuću atmosferu.

Proizvod je tako napravljen kao jedna ploča na kojoj se nalaze i grejač ali i difuzer.  Tako da ovaj proizvod može da izgleda i kao lepa dekoracija u vašem prostoru.

U ove zimske i hladne dane sigurni smo, da će vam ovaj aparat dobro doći , a trgovina Frogi se može pohvaliti da je jedna od prvih online prodavnica plasirala ovaj proizvod na tržište.

SPECIFIKACIJE:

PTC tehnologija grejanja + inteligentna kontrola temperature

Toplota se prenosi sa PTC grejnog elementa na toplotnu ploču od legure velike površine, a toplota je koncentrisana u centru. Inteligentni čip za kontrolu temperature kontroliše temperaturu, a grejanje je efikasno i bezbedno. Grejni film, koji brzo pretvara električnu energiju u toplotnu.

Inteligentan i siguran

4~10 sati zakazivanje za grejanje. Pijte toplo mleko kada se probudite. Dvaput kliknite da biste ušli u režim zakazivanja. Automatsko isključivanje za 8 sati radi bezbedne zaštite.


Napomena: ovaj proizvod ne sadrži eterična ulja, potrebno ga je posebno kupiti

 Mogu se koristiti različite čaše:

Čaša od nerđajućeg čelika, Staklo, Flaša za mleko, Keramička šolja.  


OSNOVNE INFORMACIJE

Model proizvoda: P06

Nazivna snaga: 20V

Nazivni napon: 110V~220V

Veličina proizvoda: 114,5k221,5k66. 5 (mm)

Boja : pink boja


PAKET SADRŽI:

1 x ploča za grejanje

1x kabel

1x aroma difuzer

1 x upustvo

Šaljem brzom poštom ili lično preuzimanje.  
Pogledahte i ostale proizvode iz moje ponude.  Kontakt telefon: 066-146-600

ID Oglasa: #133213888
Informacije

Pogledajte ostale nase oglase rok dostave 2 radna dana. Sve porudzbine poručene do 14h. Salju se istog dana. Saljemo kurirskom sluzbom BEX cena postarine 450din.

Kon tel-066-146-600

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.