slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kimfead električna 3u1 posuda za ručak, 1.5L, 60W

4.000 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
24
1
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Novo, pukao je poklopac gde stoji escajg. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • Multifunkcionalna: Dvostruki napon za kod kuće i u automobilu 220V-12V/24V 40W. Sa ovom kutijom za ručak možete podgrejati svoju hranu bilo kad i bilo gde, bez potrebe za mikrotalasnom.   
  • Dvostruko zagrevanje:   Ova kutija za ručak ima dvostruke funkcije zagrevanja o održavanja toplote hrane. ada koristite originalno PTC zagrevanje na konstantnoj temperaturi, temperatura je ujednačenija, a hrana mekša.
  • Materijal za hranu: Kutija  je napravljena od PP plastike za hranu i nerđajućeg čelika 304, apsolutno netoksična i zdrava. Napomena: Kutija za ručak nije hermetički zatvorena, pa se preporučuje da se u njoj ne čuvaju tečnosti.
  • Lako se čisti:  Unutra se nalaze dva odvojena odeljka za odvajanje pirinča i povrća. Unutrašnji rezervoar koji se može ukloniti, vodootporan i lak za čišćenje. Sa ovom pregradom savršeno odvojeno transportujete hranu i izbegavate nepotrebno mešanje hrane.
  • Lako za nošenje: laka ručka za nošenje, laka za rukovanje. Možete svakodnevno donositi obroke i toplu udobnost u kancelariju ili je koristiti dok putujete.

Posuda za brzo zagrevanje Kimfead će vam rado ponuditi topli ručak. Samo povežite napajanje (12V/24V/220V) i uživajte.

 

Nadograđena električna kutija za ručak velike snage od 60 W ima kraće vreme zagrevanja. Potrebno je samo 15 do 35 minuta. (U zavisnosti od prvobitne temperature hrane, biće potrebno više vremena ako je izvadite iz frižidera).

 

Čak i kada putujete, možete jesti domaća jela, osetiti porodičnu toplinu po hladnom vremenu i uživati u zdravijem životu!

 

Dolazi sa visokokvalitetnom termo torbom za vaše svakodnevne potrebe.

 

  • Uklonjiva kutija: Električna kutija za ručak se lako čisti.
  • Dizajn sa odeljcima: Može da drži različite vrste hrane u različitim odeljcima. (1.5L  od nerđajućeg čelika + 0.45L vodootporna kutija)
  • Materijal za hranu: Električna posuda za grejanje je napravljena od nerđajućeg čelika 304 i PP materijala za hranu.
  • Dizajn 3 u 1: Električna kutija za grejanje kutije za ručak 220V / 12V / 24V 60W  brzo se zagreva.
  • Dizajn ručke protiv opekotina: ručka protiv opekotina, laka za nošenje i sprečava opekotine.
  • Upotreba: pogodno za studente, kancelarijske radnike kompanije i radnike koji moraju sami da nose ručak. neophodno za vozača i dostavljača.

 

Isporuka uključuje

1 x posuda za brzo zagrevanje 60W, 1 x visokokvalitetna izolaciona torba, 1 x 220V kabl za strujnu utičnicu, 1 x 12 V/24 V kabl za napajanje za automobil/kamion, 1 x plastični odeljak 0.45L, 1 x dvodelni  set pribora za jelo od nerđajućeg čelika

 

 

 

 

ID Oglasa: #161219829
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.