slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

LOUIS TELLIER - Breziere Signature Basalte raclette, podesiv

190 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
35
2
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

  • TRADICIONALAN RACLETTE APARAT:  Ovaj raclette aparat omogućava da se deo brusnog točka okači i zagreva kontinuirano, po želji. Sa snagom od 230V, pogodan je za  1 do 4 osobe.
  • Dve grejne rampe uređaja mogu da se podese po visini kako bi se prilagodile odabranoj veličini sira (1/6 ili 1/4 koluta) i da se približe jedna drugoj kako se porcija smanjuje.
  • BEZBEDAN I PRAKTIČAN: Za veću sigurnost, ovaj model ima prekidač za uključivanje/isključivanje. Kada se ohladi, njegove dve rampe se sklapaju na dole i držač sira se može ukloniti za lakše odlaganje.
  • FRANCUSKA PROIZVODDNJA: Sa bojama francuske gastronomije, ovaj tradicionalni raclette aparat napravlje je u Francuskoj zahvaljujući našem jedinstvenom umeću 
  • ZA RUČNI RAD, NEMA ZAMENE (RIEN NE REMPLACE LE FAIT MAIN): Od 1947, Louis Tellier, u Francuskoj proizvodi robustan i pogodan profesionalni kuhinjski pribor za sve profesionalne i pasionirane korisnike

 

Napravljen u Francuskoj BASLATE "Breziè re" raclette aparat pogodan je za osobe koje uživaju u tradicionalnom raclette-u, ali i za restorane koji služe planinske specijalitete. Njegov autentičan dizajn oduševiće vaše goste.

 

Idealan za 1 do 4 osobe, na njega možete staviti 1/4 koluta sira (minimum 1/6 koluta sira ili maksimum 1/3 koluta)

BREZ01BA raklet aparat ima  2 nagibne grejne rampe sa svake strane koluta, sa mogućnošću
podešavanje jačine grejanja prema preostaloj količini, kako konzumiranje napreduje. Preporučuje se da ostavite 1 cm razmaka između otpora i sira kako bi bio lepo zapečen.

Tradicionalnom Breziè re Basalte raclette aparatu biće potrebno 10 minuta prethodnog zagrevanja, a zatim će se svaka kriška otopiti i postati zlatno braon za oko 30 sekundi. Brz i praktičan jer se 2 gosta mogu služiti sa obe strane sira u isto vreme.

 

Dok se kolut sira smanjuje, nagnite grejnu kutiju raclette grejača tako da je blizu sira. Zatim ostružite lepo zlatnu i otopljenu koru pomoću raclette noža,
direktno na vaš tanjir, na vaš krompir.

 

S vremena na vreme biće potrebno da sečete ivice sira, takozvano "religieuses", koristeći
rezni deo raclette noža.

Predlozi: Uspeh vašeg raclette-a u mnogome će zavisiti od kvaliteta sira koji koristitie. Radije se odlučite za specijalni  "raclette"  sir. Obično će vam trebati od 200g do 300 g sira po osobi.

 

 

Specifikacija

EAN : 3700265007543
Materijali : Nerđajući čelik, čelik obojen epoksidom
Dimenzije (DxDxV): 44,5 x 21,5 x 30 cm

Težina: 3.45 kg
Brend : Louis Tellier
Upotreba : Kućna upotreba, profesionalna upotreba
Poreklo: Francuska
Boja : Siva i crna

ID Oglasa: #163088395
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.