slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ručni zavarivač kesa

600 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Dozvolite da vam predstavimo savršeni rucni zavarivac za kese, idealan proizvod za sve koji žele da zadrže svoje stvari organizovanim i čistim. Ovaj inovativni, jednostavan, ali vrlo koristan uređaj će vam omogućiti da lako i brzo zatvorite bilo koju vrstu plastične kese, bez obzira na to da li se radi o kesama za hranu, odeću, dokumente ili bilo šta drugo.

Ručni zavarivač kesa je izuzetno praktičan i koristan za sve koji žele da uštede prostor u svom domu. Kada zavrtite zavarivač, on će brzo i efikasno zatvoriti kesu, što će vam omogućiti da je odložite bez straha od rasipanja sadržaja. To je posebno korisno kada se radi o kesama od slatkiša, grickalica ili drugih sitnica koje bi se inače rasule po kuhinji.

Ručni zavarivač kesa je jednostavan za korišćenje, što ga čini idealnim za sve vredne dame koje su uvek u pokretu. Samo ga pričvrstite na kraj kese, zavrtite zavarivač, i to je sve! Ovaj proizvod će vam olakšati život i uštedeti vreme koje biste inače potrošili na pakovanje i raspakivanje.

Ovaj rucni zavarivac kesa je pogodan za sve veličine kesa, što znači da se može koristiti za različite namene. Takođe, vrlo je prijatan za ruku i nećete imati nikakvih problema pri korišćenju. S obzirom na njegovu jednostavnost i kompaktnost, Ručni zavarivač kesa se lako može smestiti u vašu kuhinjsku fioku ili ostavu.

Jedna od najboljih karakteristika ovog proizvoda je ta što radi na 2x 1,5 AA baterije, što znači da nećete morati da ga priključujete na električnu mrežu. Baterije dolaze u paketu sa uređajem, što vam omogućava da ga odmah počnete koristiti. Takođe, magnet smešten na poleđini zavarivača omogućava vam da ga držite pri ruci, na frižideru, mikrotalasnoj ili drugoj odgovarajućoj metalnoj površini.

Karakteristike:
  • Radi na 2x 1,5 AA baterije (koje su ukljucene u paket)
  • Namenjen za brzo i efikasno zavarivanje razlicitih vrsta kesa
  • Pogodan za sve velicine kesa, kompaktan i lagan
  • Ima magnet na poleđini koji omogućava lako skladištenje na metalnim površinama
  • Izuzetno jednostavan za korišćenje i održavanje
  • Štedi novac i smanjuje kolicinu plastičnog otpada

Sve u svemu, rucni zavarivac za kese je savršen proizvod za sve koji žele da uštede vreme, prostor i očuvaju sveže namirnice. Kompaktan, praktičan i jednostavan za korišćenje, ovaj proizvod će vam omogućiti da lako zatvorite bilo koju vrstu kesu i uštedite novac tako što ćete iznova koristiti postojeće kese. Ne samo da je ovaj proizvod koristan u kući, već se može koristiti i na poslu, na putovanjima ili bilo gde drugde gde vam treba brzo i efikasno zatvaranje kesa.

Ovaj rucni zavarivac kesa ima širok spektar primena. Može se koristiti za zavarivanje kesica za čips, kafu, orašaste plodove, šećer i druge sitnice, tako da se pakovanja neće razbiti i neće doći do rasipanja. Takođe, korisno je kada putujete, jer vam omogućava da sačuvate hranu, piće i druge sitnice koje biste inače morali baciti.

Kako se koristi?
  1. Ubacite predmet koji želite zavariti u kesicu.
  2. Postavite otvorenu ivicu kese između zavarivača i pritisnite blago da bi se zatvorio.
  3. Držite zavarivač na ivici kesice dok držite dugme za zavarivanje pritisnuto.
  4. Polako prevucite zavarivač preko ivice kese dok se kesa zatvara.
  5. Kada završite, pustite dugme i držite zavarivač na ivici kese još nekoliko sekundi da se kesica zalepi.
  6. Zavarivač je sada spreman za ponovnu upotrebu ili možete da ga okačite na frižider ili neku drugu metalnu površinu.

Ručni zavarivač kesa je takođe izuzetno ekonomičan, jer vam omogućava da ponovo koristite kesice umesto da stalno kupujete nove. To je ne samo dobro za vaš novčanik, već i za životnu sredinu, jer se smanjuje količina plastičnog otpada.

Ovaj proizvod je takođe izuzetno jednostavan za održavanje. Samo ga obrišite krpom i biće kao nov. Takođe, zavarivači kesa su vrlo izdržljivi i traju dugo vremena, što ga čini dugoročnom investicijom za vaš dom.

Konačno, ako želite da uštedite prostor, vreme i novac, Ručni zavarivač kesa je savršen proizvod za vas. Ne samo da je praktičan i efikasan, već je i vrlo jednostavan za korišćenje i održavanje. Nabavite svoj Ručni zavarivač kesa danas i uživajte u jednostavnosti i praktičnosti ovog inovativnog proizvoda.

ID Oglasa: #165868641
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.