slika
1 od 1

Apsrat za zavarivanje i vakumiranje kesa

1.299 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
198
16
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 03.03.2015.
kp izlog
Ako zelite da porucite ostavite podatke;
Ime i prezime
Ulica i broj
Postanski broj i mesto
Broj mobilnog

Unapređeni sistem vakuumskog zaptivanja Nadograđena tehnologija zaptivanja usvaja konstantnu temperaturu invertera za stabilnost i efikasnost zaptivanja. Multifunkcionalni vakuumski zaptivač može da zadrži svežinu voća, orašastih plodova, mesa, slatkiša i povrća, sprečavajući da se namirnice zagore u zamrzivaču, oblikuju i pokvare. Trenutni rad Odvojeni tasteri (za zaptivanje i vakuum) dizajn sa LED indikatorskim svetlima osiguravaju efikasan rad bez ruku. Dizajnersko kućište prilagođeno korisnicima je vodootporno, spoljašnji ventilacioni otvor i niska buka zajedno čine ga bezbednim i udobnim za upotrebu. Kompletan početni komplet Sjajni kuhinjski pokloni za ljude koji uživaju u životu. 15 vakum kesa BPA BES (20k25cm) uključeno je za vašu udobnost i uživanje. Sigurnosna zaštita od 5 nivoa Zaštita od prekomernog pritiska, nedostatka pritiska, zaštita od pražnjenja, pretvarač i prepoznavanje napona.
 упутство за употребу
1)Snažno usisavanje.
2) Neoštećeno zaptivanje.
3) Široki inverter napona, tehnologija zaptivanja konstantne temperature: može normalno raditi između 95-250V, 50-60Hz.
4) Vodootporni dizajn: dizajn donjeg kućišta za zaptivanje, poboljšana debljina, izolaciona matična ploča za bezbedno korišćenje.
5) Jastuk za zaptivanje lepka: u dizajnu staze, sprečavajući nestabilnu situaciju oko područja zaptivanja.
6) Spoljni otvor za vazduh: čak i ako se tečnost poput ulja greškom usisava, može da je izbaci za suvu i bezbednu upotrebu.
Specifikacija: Materijal: ABS Nazivni napon: AC100-240V/50-60Hz Nazivna snaga: 90V Vakumski pritisak: -60Kpa Maksimalno zaptivanje: 270 mm Veličina artikla: 37,8k7,5k4,7 cm Boja Crna
ID Oglasa: #135054331
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.