slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mini pegla

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
259
2
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Mini Pegla
Karakteristike: 6 podešavanja toplote Mini pegla sa šest podešavanja toplote, uključujući poliester 110 Celzijusa, svilu 124 Celzijusa, vunu 135 Celzijusa, pamuk 165 Celzijusa, teksas 176 Celzijusa i Lan 176 Celzijusa. Pritisnite dugme za napajanje da biste se prebacili do željenog podešavanja toplote i pružili vam profesionalnu uslugu koja cilja različite tkanine. Preklopna krila Mini Pegle dizajnirana sa preklopnim krilima i može se promeniti u tri različita oblika, uključujući zatvoreni način, otvoreni režim i otklopni režim. Preklopna krila mogu se koristiti za tradicionalno peglanje kada vam treba više od pukog dotjerivanja. Nelepljive ploče Dvostruke nelepljive grejne ploče glatko klize po svim tkaninama, bez skupljanja, mrljanja ili gorenja tkanine. Prenosiva Mini pegla  je samo 5,11 * 3,54 * 1,57 inča (D * Š * V), koji je kompaktna i lagana. Obim primene Mini pegla je savršena za poslovna putovanja, putovanja, kućnu upotrebu i tako dalje. Mini pegla je široko kompatibilna sa poliesterom, svilom, vunom, pamukom, teksasom i Lan
tkaninom. Specifikacija: Tip: mini ogrlica Količina: 1kom Materijal: aluminijum + električna komponenta Boja: crna Utikač: EU / US / UK Nazivni napon: 110-220v Nazivna frekvencija: 50-60hz Nazivna snaga: 140v (grejanje) Funkcija: suvo peglanje.


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   



Nikola:064/074 20 45
ID Oglasa: #109933226
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.