slika
slika
slika
slika
1 od 4

Pegla za paru-Profesionalna pegla na paru

5.600 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
264
10
pre 9 dana
Odgovara na 0% poruka.
Jovana 0611937365
Član od 14.10.2020.

Vreme zagrevanja 35 sekundi. Vreme neprekidnog rada do 35 min. Izlaz pare 40 mL/min. Trodelni teleskopski stalak visok 118 cm. Crevo za toplotnu izolaciju za dovod pare Dužina 130 cm . Točkovi za lako kretanje. Temperatura pare 98 ° C Regulator intenziteta pare. Automatsko isključivanje u odsustvu vode. Napajanje 220-240 V, 50HZ. Oprema: crevo sa peglom, posuda za vodu, četka za čišćenje, sklopiva vešalica za odeću, stalak za peglu.
Pegla na paru osim direktnog parenja, pomaže u uklanjanju mirisa i bakterija sa tkanine i čišćenju od prljavštine. Na odgovarajućoj visini postoji vešalica za odeću. Dizajn modela uključuje točkove koji su potrebni za pomeranje uređaja. Pogodno za stvari od pamuka, svile, poliestera, draperije, krzna, kože itd. Lako i brzo pegla haljine, pantalone, bluze, suknje, ukrašene čipkom, kamenčićima i drugim elementima dekoracije. Čišćenje, osvežavajući proizvodi od vune i trikotaže oslobađaju stvari od čestog pranja i hemijskog čišćenja. Savršeno se nosi sa  jastucima, dušecima i ćebadima. Prodirući, uništava grinje, negativnu mikrofloru i mirise. Prisustvo teleskopskog stalka i creva za dovod pare olaksava rad sa peglom.

ID Oglasa: #142852066
Informacije
Garancija na ispravnost
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.