slika
slika
1 od 2

Aroma difuzer 500ml - 7 led boja osvezivac vazduha

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
41
0
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd online
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi
Ultrasonični osveživač vazduha ovlazivac vazduha. - Veoma suv vazduh,    naročito zimi,    povećava osetljivost organizma na bolesti i infekcije. - Ovaj uređaj će vratiti vlaznost vazduhu na optimalan nivo i učiniti ga osetno prijatnijim!     -Ispuniće vaš dom prijatnim mirisima etericnih ulja koje možete sami da odaberete!    -Stvorite čarobnu atmosferu u svakom prostoru sa 7 različitih svetlosnih režima!    -Odlican u borbi protiv prehlada i gripa -Obezbeđuje vlažnost koja olakšava tegobe kod kašlja i iritacije sinusa,    a eterični biljni ekstrakati, ne samo da vrše funkciju aromaterapije,    nego i ubijaju bakterije i gljivice u vazduhu.      -Idealan za spavace sobe,    dnevne boravke,    kancelarije, SPA centre, . . .      -Snaga 2W, posuda od 500ml. -Sjajna stvar za kuću ali i prelepog dizajna ukrasice vasu sobu do maksimuma. -USB punjenje-Režim rada tajmera 10s/4h/2h -Menja7 boja svetala. -Dimenzije:    160x115 mm-Dostupan u tamnijoj i svetlijoj boji drveta.

Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222
ID Oglasa: #151888433
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.