slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Aroma Difuzer Homasy ovlazivac 500 ml-RGB 8 boja

1.800 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
132
7
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan-Bizi(Sve I Svašta)00-24
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi
Zašto odabrati Homasi difuzor eteričnog ulja? Difuzor za raspršivanje esencijalnog ulja Homasi sa velikim kapacitetom od 500 ml, snažnim izlazom magle, 3 podešavanja tajmera, 8 izbornih svetlih boja, 2 režima zamagljivanja i automatskim isključivanjem bez vode pružiće vam divno iskustvo zamagljivanja mirisa i zaštititi vašu bezbednost.

Veći kapacitet, duže vreme rada: Ovaj difuzor ulja ima kapacitet od 500 ml koji mirise i vlaži vašu sobu do 20 sati na najnižoj postavci. Nema potrebe da punite vodu onoliko često koliko koristite druge difuzore eteričnih ulja manjeg kapaciteta.  

 ? Tih i pouzdan: Naš difuzor radi na 23dB i neće izazvati nikakve smetnje kada radite ili spavate. Takođe imate opciju da radi od 1, 3 i 6 sati ili da ga ostavite uključenim, automatski se isključuje ako je nivo vode nizak. Dakle, ne morate da brinete o tome ako ga ostavite da radi preko noći.  

 ? Zagarantovano sigurno i posle prodaje. Mašina će se automatski isključiti kada ostane bez vode. Ne morate brinuti da ćete oštetiti sam uređaj ili izazvati bilo kakvu opasnost za korisnike. Napravljen od materijala bez BPA, ovaj aroma difuzor je netoksičan i bezbedan za bebe.


ID Oglasa: #154133799
Informacije


  1. ➡️Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi imamo puno interesantnih proizvoda
  2. ➡️Svi artikli su uglavnom novi osim ako u oglasu ne stoji drugačije
  3. ➡️Slanje pouzećem Post Expresom ili drugom kurirskom službom po izboru
  4. ➡️Mogucnost uplate na tekući račun pre slanja
    ☎️0628190189-viber, whatsapp
  5. Srecna kupovina!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.