slika
slika
slika
slika
1 od 4

Aroma difuzer za eterična ulja - plamen

2.490 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Sigurni smo da će Vam aroma diffuser za eterična ulja – plamen učiniti život prijatnijim i zdravijim! Zaboravite na nezdrave sprejeve i druge hemikalije koje mogu štetiti Vašem zdravlju i okruženju. Umesto toga, ovaj jednostavan, a efikasan uređaj će oplemeniti Vaš dom i poboljšati kvalitet vazduha koji dišete. Jednostavan za korišćenje, naš aroma difuzer za eterična ulja – plamen, može se napuniti vodom za svega nekoliko sekundi. Nakon dodavanja nekoliko kapi eteričnog ulja, uređaj će početi da ispušta maglu i stvara divnu aromu u prostoriji. Uz svoj jedinstveni i elegantan dizajn, ovaj difuzer će se savršeno uklopiti u bilo koji enterijer i stvoriti ugodnu atmosferu. Karakteristike: Pročišćava vazduh i obezbeđuje optimalan nivo vlažnosti Lako se koristi – dodajte par kapi eteričnog ulja i uključite difuzer Kapacitet vodenog rezervoara omogućava do 12 sati korišćenja sa jednim punjenjem vode Poboljšava kvalitet vazduha u spavaćim sobama, dečijim sobama i drugim prostorijama Bez štetnih hemikalija – siguran za upotrebu u kući i oko dece i kućnih ljubimaca. Zašto biste koristili nezdrave i skupe hemikalije kada imate ovaj savršeni aroma difuzer koji može poboljšati kvalitet vazduha, smanjiti stres i pomoći Vam da lakše zaspite? Difuzer radi veoma tiho, tako da možete uživati u predivnoj aromi i čistom vazduhu bez bilo kakvih smetnji. Ovaj aroma difuzer je pogodan za različite prilike, bilo da je to opuštanje nakon napornog dana, večernja zabava ili romantična večera. Uz svoj elegantni i moderan dizajn, Aroma difuzer za eterična ulja – plamen će Vam pomoći da kreirate ugodnu atmosferu i opustite se u svom domu. Nabavite naš aroma diffuser za eterična ulja – plamen i poboljšajte kvalitet vazduha koji dišete, stvorite predivnu atmosferu i uživajte u miru i tišini. Sada možete da se opustite i uživate u čistom i osvežavajućem vazduhu u svom domu!

ID Oglasa: #165866682
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.