slika
slika
1 od 2

Aromatična eterična ulja za difuzere i osveživače vazduha

500 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
197
9
juče
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

Šta su i kako se koriste eterična ulja?

 

Eterična ulja su proizvodi biljnih ćelija, veoma jakog mirisa.  Obrazuju se u svim delovima biljke, a najviše ulja se dobija iz lista i korena.   Stvaraju se destilacijom uz pomoć vodene pare ili presovanjem kore kada je u pitanju citrusno voće. Eterična ulja su mešavine lako isparljivih jedinjenja , ugljovodonik, keton, kiselina, aromatične prirode. Sam naziv eterična ulja dobila su zbog prisustva aromatičnog mirisa i konzistenciji u vidu ulja.

Aromatična primena je jedan od tri osnovna načina upotrebe eteričnih ulja.   Dok drugi načini upotrebe zahtevaju konzumiranje ulja ili tretiranje kože, aromatični način primene nam omogućava da iskusimo eterično ulje putem vazduha. Ovaj način primene predstavlja najjednostavniji način upotrebe eteričnih ulja, uz pomoć kog možete iskusiti njihovu snažnu, pročišćujuću, opuštajuću ili podižuću aromu.   Aromatična primena podrazumeva korišćenje difuzera za osvežavanje prostora u kom boravite.

Sipajte nekoliko kapi eteričnog ulja (ne više od 3-4 ukoliko tek počinjete sa upotrebom ulja) u difuzer, koji pretvara ulje u kapljice mikroskopske veličine, a zatim ih raspršuje po vazduhu.  Na ovaj način možete uživati u aromi eteričnog ulja do nekoliko sati.

 

U setu se nalazi  12 različitih bočica sa mirisima

 

Set sadrzi:

 

  • Osmanthus
    - Lavanda 
    - Lotus 
    - Ruža 
    - Okean 
    - Pomorandža / narandža
    - Jasmin
    - Jagoda
    - Limun
    - Zeleni Čaj 
    - Ljubičica
    - Sandalovina

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #144829629
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.