slika
slika
1 od 2

Difuzer sa efektom vatre usb

2.900 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
95
1
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vesna
Član od 16.03.2010.
Svi oglasi

Difuzer širi prijatnu, osvežavajuću paru kroz ceo Vaš dom i time stvara efekat aromaterapije, te ćete se osećati kao da ste u spa centru.

  • Vlažniji vazduh
Sipajte malo vode u aparat i, kako se zagreva, on će krenuti da emituje vlažnu paru koja će osvežiti vazduh i učiniti disanje lakšim, kao i sam boravak u toj zatvorenoj prostoriji.

 

  • Realan izgled vatre
Zahvaljujući kombinaciji unutrašnjih LED lampica i pare koju difuzer emituje, stvara se efekat gorećeg plamena. Ovakav prizor ujedno stvara i topliju atmosferu u Vašem domu.

Vlažniji vazduh u zatvorenom prostoru rešava mnogobrojne respiratorne probleme, kao i problem suve kože ili iritacije oka.

Brže utonite u san

Prijatan miris u kombinaciji sa prizorom goreće vatre učiniće da se lakše opustite i zaspite bez problema. Probudićete se sa puno energije i orni za novi dan i nove izazove!

Bezbednost na prvom mestu

Uređaj se automatski isključuje kada voda iz posude u potpunosti ispari. Ne morate da strahujete hoće li se nešto dogoditi ako ostavite uređaj da radi samostalno bez Vašeg nadzora.

Nečujni režim rada

Tehnologija redukcije buke čini ovaj difuzer idealnim za spavaće ili dečje sobe, pa čak i za kancelarije. Difuzer je gotovo u potpunosti beščujan, te Vam neće smetati pri obavljanju svakodnevin aktivnosti.

Tehničke specifikacije:

Napajanje: USB kablKapacitet: 180mlKoličina raspršene tečnosti po satu: 15-20ml/hDimenzije: 177mm x 107mm x 75mm
ID Oglasa: #146904073
Informacije
Ptt 390 dinara Aksom placanje

Postekspresom po cenovniku poste

CC  200 dinara uplata pre slanja  podizete sami u posti

064 4011104

Shop Soping

Sva roba je nova originalna ambalaza

Za sve porudzbine ostavite podatke

Ime Prezime

Ulicu i broj

Mesto

Broj telefona

Porucivanje na KP 0-24

Pozivi od 9-21h

Saljemo pouzecem danas za sutra

Moze licno preuzimanje u Nisu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.