slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

G lampa Antigravitacijski ovlaživač vazduha

2.499 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
16
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Kapljice vode Ovlaživač vazduha Antigravitacija RGB noćno svjetlo Antigravitacijski difuzor Kreativna mašina za aromaterapiju Praznični cool pokloni

1. Inovativni antigravitacijski dizajn: Ovaj jedinstveni ovlaživač vazduha stvara optičku iluziju kapljica vode koje polako teku prema gore, pružajući očaravajući i futuristički vizuelni efekat. Pomaže u ublažavanju stresa u svakodnevnom životu i na poslu. Uprkos svojoj kompaktnoj veličini, ovaj moćni desktop ovlaživač ima kapacitet od 350 ml vode, podržavajući kontinuirani rad 8-10 sati bez čestih dopunjavanja. Pogodan za prostorije od 20-30 kvadratnih metara, savršen je za velike sobe, spavaće sobe, dnevne sobe, dječje vrtiće, domove, urede, pa čak i biljke.

2. Inteligentno automatsko isključivanje: Naš antigravitacijski difuzor opremljen je pametnim senzorom nivoa vode koji automatski isključuje napajanje kada voda nestane. Ova funkcija osigurava sigurnost i sprječava bilo kakvo oštećenje uređaja. Lako je napuniti prijenosni spremnik za vodu i očistiti ovlaživač, što ga čini praktičnim za korištenje. Sa rezervoarom za vodu većeg prečnika, lakše je održavati higijenu i produžavati životni vek ovlaživača, promovišući zdravije

3. Vlaženje zraka hladnom maglom: Dizajniran s nadograđenom tehnologijom ultrazvučne magle, ovaj unutrašnji bestežinski raspršivač trenutno vlaži suhi zrak, stvarajući ugodnu i prozračnu atmosferu. Recite zbogom suvim nosovima i grlom. Uživajte u oslobađanju od nelagode izazvane suvim vazduhom i poboljšajte svoje opšte stanje.

4. LED atmosfersko svjetlo: Služi i kao stvarač hladne magle i noćno svjetlo u sedam boja, ovaj ovlaživač zraka može se koristiti kao šarmantan noćni pratilac. Dodaje umirujući ambijent vašoj sobi, a može poslužiti i kao ukrasni komad za vaš dom ili ured. Funkcija LED svjetla obogaćuje vaše okruženje dok se opuštate ili spavate.

5. Odlična opcija za poklon: U suvim vremenskim uslovima, ovaj kućni difuzor za maglu vlaži vazduh, stvarajući ugodno i prozračno okruženje. Služi kao odličan poklon za prijatelje, porodicu i kolege iz razreda tokom prilika kao što su Noć veštica i Božić. Pokažite im da vam je stalo do njihove dobrobiti i ponudite im praktičan i promišljen poklon.

Naziv: Antigravitacijski ovlaživač zraka

Boja: bijela

Materijal: ABS+ silikon

Radna temperatura: 0-40°C

Zapremina magle proizvoda: 100-150ml/h

Kapacitet rezervoara za vodu: 800ml

Napajanje: USB napajanje

Nazivna snaga: 5W

Nazivni napon: 5V

Lista za pakovanje:

Ovlaživač x 1

kabl za punjenje x 1

priručnik x 1
ID Oglasa: #164714171
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.