slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

NEO TEC XJ2000-Veliki Jonizator

50 €

Majur (Šabac)
Kao novo - nekorišćeno
6
1
pre 12 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran V
Član od 24.08.2023.
Svi oglasi

ISPRAVAN VELIKI JONIZATOR KAO NOV -ODLIČNO RADI -OSEĆA SE MIRIS OZONIRANOG VAZDUHA KAD SE UKLJUČI 

KOLIKO VIDIM NA NETU CENA MU JE BILA 13000 -NEMA GA VIŠE NI DA SE KUPI 

CENA JE FIKSNA 

medisana Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000

Izuzetno efikasan proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" za prečišćavanje vazduha u kući, stanu ili poslovnom objektu. Radi na principu korištenja napredne tehnologije jonskog lahora i proizvodi svež i čist vazduh u prostorijama po Vašem izboru.

Svedoci smo sve većeg zagadjena životne sredine a zatvorene prostorije u kojima boravimo idealna su mesta za razmnožavanje velikog broja bakterija koje ugrožavaju zdravlje ljudi.

Jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" stvara negativne jone kojima ispunjava vazduh i čini ga obogaćenim kiseonikom čime dovodi do menjanja kvaliteta vazduha koji nas okružuje.

Negativni joni pozitivno utiču na ljudski organizam i poboljšavaju mnoge funkcije u telu. Boljom apsorpcijom kiseonika u krvi ljudski organizam se oslobadja umora, nesanice, glavobolje i melanholije. Ojačan organizam i poboljšan metabolizam prisustvom negativnih jona u stanju je da se izbori sa mnogim simptomim prehlade i gripa.

Jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" poseduje elektrostatički filter koji služi za sakupljanje najsitnijih čestica nečistoća koje lebde u vazuhu poput polena, grinja, budji, duvanskog dima i drugih alergena.

Dizajniran da bude apsolutno bešuman i da radi bez motora uz minimalnu potrošnju energije od samo 6W/h. Poseduje filter koji se vrlo jednostavno skida i čisti pod mlazom čiste vode. Preporučuje se čišćenje filtera nakon dve nedelje rada "Prečistača XJ 2000". Možete ga smestiti na bilo kom mestu u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Neprijatno mirisi više neće narušavati mir Vašeg doma ili kancelarije upotrebom jonizatora vazduha "Prečistača XJ 2000".
Bez dodavanja ikakvih hemikalija svež i čist vazduh postaće deo Vaše svakodnevice. Izaberite najbolji jonizator vazduha na trzistu "Prečistač XJ 2000".

ID Oglasa: #166140738
Informacije

Molim zainteresovane za moje predmete da mi se javljaju na 0693347202 ILI 060 3347202

 

Dolazim povremeno u BG I NS pa bih vam mogao poneti predmet 

Ukoliko vidite neke od mojih predmeta na sajtuQupindo javite mi se ovde dobićete predmet jeftinije nego tamo 

ЗАМЕНА МЕ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ И НЕ ОДГОВАРАМ НА ПОРУКЕ У ВЕЗИ ЗАМЕНЕ 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.