slika
slika
slika
1 od 3

Odvlaživač D12HW

19.990 din

Subotica
Novo
7
0
pre 10 dana
Svet Klima
Član od 23.02.2024.
kp izlog
Praktičan tajmer – Kada vama odgovara. Sušenje veša – Samo jedan dodir. Tihi rad. Skladištenje kabla.

Širina proizvoda: 310 mm

Visina proizvoda: 400 mm

Dubina proizvoda: 203 mm

Šifra proizvoda: 20012733

KARAKTERISTIKE
  1. SUŠENJE VEŠA – Osušite odeću u bilo kom trenutku bez straha od kiše. Odvlaživač vazduha može ubrzati isparavanje vlage odeće bez oštećenja tkanine. Pogodan način da vaše domaćinstvo bude prijatno i organizovano.
  2. PRAKTIČAN TAJMER – Možete jednostavno podesiti željeno vreme za uključivanje odvlaživača ili koristiti tajmer da podesite željeno vreme isključivanja. Na ovaj način možete doprineti još većoj energetskoj efikasnosti. Tajmer se može podesiti od 0,5 do 24h.
  3. TIHI RAD – Sa manje od 40dB(A) Hisense odvlaživač može da vam donese mirno okruženje za čitanje i spavanje. To će održati vaš prostor zdravim i prijatnim.
  4. SKLADIŠTENJE KABLA – Kabl možete pričvrstiti specijalno dizajniranom opcijom obmotavanja. Na ovaj način možete slobodno da pomerate odvlaživač vazduha i uverite se da kabl ne opterećuje vezu na uređaju.
  5. LED EKRAN VLAŽNOSTI PROSTORIJE – Sa čitljivim LED displejom možete da proverite vlažnost u prostoriji na prvi pogled i u bilo kom trenutku. Takođe može da prikaže očekivanu vlažnost kada unesete podešavanja.
  6. SIGNAL ZA PUN KANISTER – Sa signalom za pun kanister ne morate svaki put da otvarate kanister za vodu kako biste proverili nivo vode. Samo pogledate svetlo i ispraznite kanister.
  7. EKOLOŠKO RASHLADNO SREDSTVO – Još više ćete uživati u svom odvlaživaču kada znate da je povoljan za okolinu. Novo R290 rashladno sredstvo ima nisku emisiju ugljenika i nema poreza na F-gas.
  8. KONSTANTNO ODVLAŽIVANJE – Na samo jedan dodir tastera možete pokrenuti konstantno odvlaživanje koje vam održava udobnu atmosferu u prostoriji tokom kišnih dana.

-------------------------------------------------------------------------------------

  • Besplatna isporuku u Subotici i okolini.
  • Vršimo profesionalnu ugradnju i servis klima uređaja u Subotici i okolini.
  • Moguće placanje preko računa, karticom (u našoj radnji), pouzećem!
  • Za više informacija kontakt: 069 2662442☎️
  • Somborski Put 28, Subotica
ID Oglasa: #166212416
Informacije


Svet-klima - Vaš put do idealne klime i profesionalne montaže. ..


 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.