slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Odvlaživač vazduha, apsorber vlage, sušač vazduha za kuću

5.550 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
243
10
pre 15 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Saša
Član od 21.10.2011.

NOVO**

QWAMBVZE 500 ml prijenosni odvlaživač vazduha, prekidač za isključivanje zvuka, apsorber vlage, sušač vazduha za kuću, ured, kuhinju, dezodorans, sušilo za zrak, USB priključak

Pogodno za mnoge prilike, kao što su spavaća soba, garderoba, kupatilo, radna soba, ostava itd. (površina sobe 5-15㎡)

Kompaktno i lagano tijelo se lako pomjera; upravljanje jednim dugmetom je jednostavno i brzo, čak i starije osobe mogu to da podnesu.

Veliki izlaz za vazduh, velika kontaktna površina, poboljšava efikasnost odvlaživanja, efikasno odvodi vlagu i štiti vas od vlažnog vremena.

Prijenosni odvlaživači zraka mogu brzo odvlažiti, efikasno spriječiti rast mirisa, plijesni i bakterija uzrokovanih prekomjernom vlagom i osigurati ugodnije životno okruženje.

Prijenosni odvlaživač, odjeća koja se brzo suši, zaštita životne sredine i ušteda energije, pogodan za 5-15 kvadratnih

Snaga: 21 W.

Kapacitet: 500 ml.

Dnevni učinak odvlaživanja: 250 ml/d (DB30°C H80%)

Metoda odvlaživanja: poluprovodnički

Radna temperatura: 10-50°C.

Pogodna površina: 5-15㎡.

Podsjetnik:

1. Učinak ovog kućnog odvlaživača ovisi o temperaturi, vlažnosti i veličini prostorije. Vlažnost, efekat. Što je soba manja, efekat je.

2. Radna temperatura: 15℃-40℃ (59℉-104℉) Preporučuje se da se ne koristi u okruženju sa nižom od 5 ℃ i relativnom vlažnošću manjom od 35% RH.

3. Prije upotrebe odvlaživača provjerite da li temperatura i vlažnost okoline ispunjavaju osnovne zahtjeve. Temperatura je ≥ 20 ℃ i relativna vlažnost ≥ 60 %. U ovom okruženju, performanse odvlaživanja!

4. Uvjerite se da je odvlaživač zraka isključen ili isključen iz utičnice i koristite meku vrećicu da uklonite ili prljavštinu sa površine uređaja i ulaza zraka.

5. Odvlaživač mora biti stalno povezan na USB kabl za napajanje tokom rada i ne uključuje glavu za punjenje.

Tip konektora: USB muški

Veličina: 220 x 150 x 120 mm

Materijal: ABS

Boja: bijela.

Sadržaj pakovanja:

1 x odvlaživač.

1 x USB kabl.

ID Oglasa: #162565678
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.