slika
slika
slika
1 od 3

Ovlazivac vazduha

1.200 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
124
2
pre 10 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Shop Shop
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi

Ovlazivac vazduha - difuzer - svetleci ovlazivac vazduha

Kapacitet 220ml



1. Noćno svetlo i osveživač vazduha savršeno odgovaraju vašem domu i nudi umirujući sjaj za maksimalno opuštanje. Osveživač ima nanosprej. Noćno svetlo se može koristiti kao noćna lampa za stvaranje opuštajućeg okruženja uz bezbrižan san.


2. Lako i prenosivo: Mini veličine i prenosni dizajn, jednostavan za nošenje. Savršeno za montiranje na vozila i sve životne prostore.


3. Izuzetno tih: Ovaj osveživač vazduha se ne čuje tokom celog radnog procesa, pružajući mirno okruženje dok radite, učite ili spavate.


4. Osveživač koji se napaja putem USB-a: možete da povežete računare, prenosne računare, prenosne punjače i druge uređaje sa USB izlazom.


5. Osveživač će se automatski isključiti kada je nivo vode nizak ili će raditi 4 sata, sprečava oštećenje uređaja i štiti vas i vašu porodicu

Ovlazivac vazduha - difuzer - svetleci ovlazivac vazduha

Proizvode mozete poruciti pozivom sms porukom viber na broj 0611830339 ili na kp


ID Oglasa: #149349890
Informacije
Garancija na ispravnost



Povracaj ne vrsimo



Samo zamene u slucaju da imate neki problem sa proizvodom javite nakon sto dobijete paket nakon toga ne uvazavamo reklamacije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.