Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Bela tehnika i kućni aparati > Prečišćivači i ovlaživači vazduha

slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ozon Generator 28g/h Sterilizator za vazduh i vodu

120 €

Novi Sad
Korišćeno
118
12
pre 12 dana
Zbare
Član od 18.02.2010.
Kao novo , stiglo bez ambalaze Ozon Generator 28g/h Ozonizator Sterilizator za vazduh , vodu , hranu

 

Ima par sitnih ogrebotina, samo isproban i ne koriscen

 

Uz ozonizator ide strujni kabel , crevo i rasprsivac za vodu 

 

【28000mg/sat Efikasan generator ozona】Nadograđeni ozonski prečistač vazduha može proizvesti 28000mg ozona svakog sata, opseg prečišćavanja je do 300m2. Trenutno stvara masivni ozon, brzo uklanja mirise kao što su miris dima, miris kućnih ljubimaca, miris podruma, buđ, mirisi prethodnih stanara i drugi VOC kao što je formaldehid, pomaže u uklanjanju i odlaganju rasta buđi, smanjuje alergene i stvara ugodnije okruženje sa čistijim vazduhom .


【Ozon uređaj sa 2 režima čišćenja】Pored tradicionalnog režima „ Vazduh“ , koji čisti i dezinfikuje vazduh koji struji kroz prostoriju, dodat je novi režim „ Voda“ koji omogućava dezinfekciju delimično zatvorenih prostora kao što je garderoba , kabinet ili tečnosti , povrće, voće itd. za olakšanje. Ako odaberete režim "Voda", povežite cev za ozonski gas.


【Ozonski prečistač vazduha sa tajmerom od 120 minuta】Sa tajmerom koji omogućava podesivi rad do 2 sata. Možete podesiti trajanje tajmera u zavisnosti od veličine prostorije i intenziteta mirisa koji se neutrališe. Stan sa generatorom ozona radi tiho na manje od 45 decibela i ne ometa vaš odmor ili rad.


【Ozonizator koji štedi energiju i prenosivi】Prečišćavanje vazduha ozonom je ekološki prihvatljivo (nije potreban filter), snaga je samo 100 W. Skromne veličine 22 x 22 x 16 cm i prenosiva ručka za nošenje olakšavaju korišćenje ozonski prečistač vazduha bilo gde za postavljanje.


【Automobil sa generatorom ozona sa primenljivim oblastima】Generatori ozona su veoma pogodni za sobe, prostore za smrdljive kućne ljubimce, garaže, farme, prostorije za pušače, vozila i brodove, hotele, restorane. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nezadovoljstva, kontaktirajte nas. Rešićemo vaš problem što je pre moguće.


【Preporučeno trajanje režima vode】Do 10 litara: 5-10 minuta; 10-50 litara: 10-20 minuta; 50-100 litara: 20-30 minuta; 100-500 litara: 30-50 minuta; 500-1000 litara: 50-80 minuta.  
ID Oglasa: #164952784
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.