Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Bela tehnika i kućni aparati > Prečišćivači i ovlaživači vazduha

slika
slika
1 od 2

Preciscivac vazduha Xiaomi Mi 3C beli

15.999 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
867
27
danas
Nikola
Član od 12.11.2013.
Svi oglasi
Preciscivac vazduha Xiaomi Mi 3C beli

Xiaomi Mi Purifier 3C - Prečišćivač vazduha sa LED ekranom i Wi-Fi mrežom 2,4 GHz

LED displej - Snaga prečišćavanja vazduha 320m3 / h (čestice) - Prečišćavanje vazduha 60m3 / h (formaldehid) - HEPA filter - 3 načina upotrebe - Wi-Fi 2,4 GHz

Xiaomi Mi Purifier 3C. Zarad kvalitetnijeg života i čistog vazduha, prosto morate imati ovaj uređaj u Vašem domu! Ova najnovija verzija prečišćivača vazduha Xiaomi ima novi pravi HEPA filter, koji pomaže uklanjanju 99,99% štetnih čestica izbacivanjem čistijeg vazduha koji udišemo.

Mi Purifier 3C ima protok čistog vazduha (PCADR) za čestice od 320 m3 / h. Takođe ima LED displej, na kojem možemo u realnom vremenu proveriti sve informacije.

Zvuči sjajno, zar ne? Kvalitet vazuha u Vašem komšiluku možete proveriti i na sajtovima kao što su AirVisual.

Uklanja 99,9% štetnih čestica zahvaljujući HEPA filteru.

Kao što smo vam već rekli, Xiaomi je u svoj Mi Purifier 3C uključio obnovljeni HEPA filter. Ovaj filter je sposoban da kanališe 99,99% čestica, bakterija i drugih štetnih materija, minimalne veličine do 0,1 mikrona, pomažući u izbacivanju mnogo svežijeg i čistijeg vazduha.

Pored toga, kvalitet materijala sa kojima je proizveden znači da HEPA filter postiže između 6 i 12 meseci životnog veka. Zaboravite na čestu zamenu!

Uklanja štetne čestice brzinom PCADR od 320 m3 / h

Plus, maksimalna brzina PCADR-a Purifier Pro 3C dostiže 320m3 / h, oslobađajući do 5m3 prečišćenog vazduha u svakom minutu rada. Na ovaj način, novi prečišćivač vazduha Xiaomi 3C pokriva površine do 106m2 za jedan sat.

Eliminiše jake mirise sa FCADR snagom od 60m3 / h

Pored čestica, Mijia Purifier 3C je u stanju da eliminiše jake mirise koje proizvode formaldehid i drugi štetni gasovi i drugi hemijski izazivači zagađenja. Formaldehid, lako zapaljiva i isparljiva hemikalija, koristi se za proizvodnju i proizvodnju mnogih predmeta za domaćinstvo, i niste ni svesni o njegovom svakodnevnom prisustvu u Vašem domaćinstvu, međutim Xiaomi 3C prečišćivač vazduha sve to uklanja!

LED displej i kontrola putem aplikacije

Vrhunac Xiaomijevih proizvoda je njihova pametna funkcija koja nam omogućava da pomoću pametnog telefona kontrolišemo kućne uređaje. Preuzmite APP Mi Home i upravljajte svojim Xiaomi Mi Purifier-ima sa telefona povezivanjem preko Wi-Fi mreže - čak i ako niste kod kuće! Takođe podržava Google Assistant i Amazon Alexa.

Međutim, ako imate svoj Mi Prečišćivač u blizini i jednostavno želite da proverite važne parametre, poput izabranog režima ili kvaliteta vazduha, to možete učiniti i na ugrađenom LED displeju. Na ovaj način vam pametni telefon ne mora biti pri ruci.

 

Rezultat rada ovog prečišćivača će uvek biti čistiji i pročišćeniji prostor. Razmislite o svom zdravlju i zdravlju svojih najmilijih.

Naziv: Mi Purifier 3C
Model: BHR4518GL
Ekran: LED
Stopa isporuke čistog vazduha (CADR) za čestice: 320m3 / h
Stopa isporuke čistog vazduha (CADR) za formaldehid: 60m3 / h
Efektivna površina: 106 m²
HEPA filter: Da
Životni vek HEPA filtera: 6 ~ 12 meseci
Broj režima: 3 (automatski, noćni i omiljeni)
Buka: 30,5 ~ 61 dB (A)
Bežična povezanost: Wi-Fi 2,4 GHz
Ulazna snaga: 100-240V @ 50 / 60Hz
Nominalna snaga: 29V
Dužina kabla: 1,5m
App Mi Home Android i iOS
Dimenzije: 520 k 240 k 240 mm
Težina: 4,6 kg
Boja proizvoda: bela    
ID Oglasa: #113738449
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.