slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ruski UV sterilizator, precistac vazduha br1 NAJBOLJI!

Kontakt

Novi Bečej
Kao novo - nekorišćeno
906
19
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Viktor Bognic
Član od 07.03.2013.
kp izlog

ZELITE NESTO NAJBOLJE, NAJMOCNIJE? IZVOLITE. . . .
NOVO! Najjaci Ruski UV sterilizator + HEPA filter koji u sebi sadrzi  aktivni ugalj + nekoliko slojeva dodatne filtracije i to za prasinu, dlake, dim, polen itd. .
Sto u prevodu znaci da sada imamo kompletan sistem koji pored vrhunske UV sterilizacije vazduha od ( bakterija, virusa, grinja. . . ) radi dodatni posao i predstavlja jednu zaokruzenu celinu filtracije vazduha.  
Dezinfekcija vazduha se radi u procesu njegove prisilne cirkulacije kroz kućište, unutar kojeg se nalazi baktericidna ultraljubičasta lampa niskog pritiska. Tehnologija UV dezinfekcije je uništavanje molekularne strukture DNK ili RNK u ćelijama mikrobnog organizma korišćenjem UV zračenja odgovarajuće talasne dužine, što dovodi do smrti rastućih ili regenerativnih ćelija kao što su bakterije ili virusi.
Zasnovana na savremenoj prevenciji epidemija, medicinskoj nauci i fotodinamici, tehnologija UV dezinfekcije direktno uništava sve vrste bakterija, virusa, parazita i drugih patogena u vazduhu koristeći posebno dizajniran UV emiter visokih performansi i visokog intenziteta.
Karakteristike:
— UV prečišćivač vazduha se može koristiti u velikim prostorima: kuća, hotel, kancelarija,
konferencijska sala, škole i obdaništa, proizvodni i skladišni objekti. Dozvoljeno je istovremeno koristiti nekoliko UV prečišćivača vazduha za prečišćavanje veće količine vazduha;
— Može da se koristi u prisustvu ljudi, životinja i biljaka;
— UV-prečistač može da radi neprekidno sve vreme koje potrebno za održavanje mikrobne kontaminacije vazduha na nivou standardnih indikatora, u zavisnosti od kategorije prostorije, njene površine i broja ljudi u njoj;
— Postoji tajmer za automatsko isključivanje nakon 1, 2, 4 ili 8 sati;
— Prečišćivač se isporučuje sa daljinskim upravljačem.
Tehnički karakteristike:
Mrežni napon (frekvencija), V / Hz - 220 / 50-60
Snaga UV lampe, W - 48
Potrošnja energije, W - 80
Produktivnost UV- prečišćivača po vazduhu, m3/h - 380

Sterilizacija na izlazu iz instalacije, % - 99

 


POGLEDAJTE I MOJE OSTALE OGLASE - FILTERE ZA PRECISCAVANJE VODE U MOM KP IZLOGU!   kontakt inbox ili pozivom na broj 063460649

ID Oglasa: #130631147
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.