slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Skupljac vlage HONMICON 1500ml

9.500 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 23.03.2015.
Svi oglasi

Ефикасно одвлаживање: захваљујући технологији полупроводничке кондензације и снажном усисном вентилатору, учинак одвлаживања је бољи од других сличних производа. Наш одвлаживач може да апсорбује до 350 мл влаге из ваздуха дневно (експериментално окружење: 30° Ц, 80%рФ). Ефикасно уклоните вишак влаге из ваздуха, ефикасно смањите буђ, дим и непријатне мирисе у околини, доносите свеж природни ваздух.
Два нивоа одвлаживања: Наш собни одвлаживач има 2 нивоа одвлаживања (Л1/Л2). У режиму Л2, може брзо да смањи влагу и погодан је за свакодневну употребу. У режиму Л1 ради веома тихо са буком мањом од 30 дБ, што не омета ваш рад и одмор. Овај одвлаживач такође подржава приступ режиму спавања једним додиром.
Паметан екран и шарена светла: побољшани велики ЛЦД екран јасно приказује сва подешавања. Само благи клик и можете подесити подешавања. Опремљен функцијом разнобојног светла, која ствара романтичну атмосферу за кућну употребу. САВЕТИ Одвлаживач такође подржава искључивање светла и екрана за потпуно коришћење без ометања ноћу.
Тајмер од 12 сати и функција аутоматског одмрзавања: наш одвлаживач долази са 6 опција тајмера (2/4/6/8/10/12х), аутоматски се искључује када се достигне подешено време, тако да никада не морате да бринете да ћете заборавити да окренете искључите уређај. Ако је радна температура прениска, електрични одвлаживач аутоматски укључује функцију одмрзавања како би спречио замрзавање кондензатора, тако да се избегне оштећење опреме од хладноће.
Уштеда енергије и сигурност: одвлаживач има потрошњу енергије од 22,5 В, само 0,54 кВ за 24 сата рада. Еколошки је прихватљивији и јефтинији од конвенционалних великих сушара, штеди ваш рачун за струју. Функција аутоматског искључивања побољшава безбедност током употребе. Када се резервоар за воду уклони или је резервоар за воду пун, одвлаживач аутоматски искључује напајање, тако да не морате да бринете о преливању воде.

ID Oglasa: #165271285
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.