slika
slika
1 od 2

Therapy Air ion prečiščivač vazduha

Kontakt

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Radomir Janic
Član od 13.10.2014.
Svi oglasi

Zepter prečiščivač vazduha TherapyAir iOn beli/crni

SPECIJALAN POPUST DO KRAJA APRILA! !!

Najpovoljnije cene na KP! ! !

Najbolji proizvod na tržištu! ! !

Uz svaki proizvod se dobija sertifikat o autentičnosti! ! !

Garanacija 7 godina od dana kupovine

Svakog dana, čovek udahne više od 11.000 litara vazduha. Devedeset odsto vremena provodimo u zatvorenom prostoru - u kući, na radnom mestu, u školi, u zdravstvenim i fitnes centrima, gde je nivo zagadjivača i alergena u vazduhu mnogo veći nego u opasno zagadjenom vazduhu u spoljašnjoj sredini.

Zagadjen vazduh je osnovni uzrok mnogih teških i smrtonosnih oboljenja i razumljivo je što se osećamo loše kada ga udišemo.

Nemački eksperti 4 godine zaredom proglašavaju TherapyAir® iOn za najbolji prečiščivač vazduha u konkurenciji svetskih brendova. Prestižna nemačka laboratorija GUI Lab izdala je sertifikat kojim potvrdjuje da ovaj aparat eliminiše iz vazduha i virus SARS-CoV-2.

TherapyAir® iOn je sofisticiran i veoma efikasan sistem za prečišćavanje i jonizaciju vazduha koji uklanja 99,9% čestica iz vazduha. Ovaj izvanredni prečiščivač vazduha, koji eliminiše 99,9% virusa, bakterija i toksičnih materija, neophodan je u svim zatvorenim prostorima i svakako je najbolja zdrava investicija - kako za privatne kuće i stanove, tako i za kancelarije, škole, vrtiće, sportske i rekreativne centre, ugostiteljske objekte i sva druga mesta u kojima ljudi borave i rade.

Najnovija istraživanja dovode zagadjen vazduh u vezu sa većom stopom smrtnosti od koronavirusa. U oblastima sa većim stepenom zagadjenosti vazduha, verovatnoća da stanovnici obole i umru usled infekcije koronavirusom veća je nego u oblastima sa čistijim vazduhom.

U vremenima kad je kvalitet vazduha koji udišemo važniji nego ikad, s obzirom na ogroman broj opasnih čestica koje se prenose vazduhom. TherapyAir® iOn prečiščivač vazduha je mudar i apsolutno opravdan i isplativ izbor!

Za sve informacije pozovite 0603424984

ID Oglasa: #165916767
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.