slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Ultrazvučni aroma difuzor 2u1 - RGB Ovlaživač vazduha

1.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
8
1
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miloš
Član od 05.01.2022.
Svi oglasi
 Ultrazvucni ovlaživač vazduh 5V Aroma difuzor noćna lampa za spavaću sobu

➡️ Karakteristike:
1. Ultrazvučni aroma difuzer, 3D umetnički modni dizajn u kombinaciji sa većim otvorom za izbacivanje može zadržati vlažnost u zatvorenom prostoru. Koristimo ultra-tihi režim, stvarajući prethodno umirujuću atmosferu sa mekim promenljivim bojama, koja neće ometati vaš odmor

2. Šarena LED svetla, koja mogu da stvore prelepu atmosferu i daju vam bolje vizuelno iskustvo, takođe mogu kao noćno svetlo da osvetli vaš vid. Eterična ulja mogu pomoći u oslobađanju od stresa i povećati vaš mir, smirenost i energiju

3. Hladan pokretač magle sa funkcijom automatskog isključenja omogućava vam da imate siguran osećaj kada koristite difuzor, jer kada otkriva da nema više vode, automatski se isključi.

4. Kapacitet - 200ml. Materijal: 3D PP Tvrda plastika. Vreme rada: do 5 sati, četiri režima magle: 0,5 sat, 1 sat, 2 sata, 3 sata, tihi rad neće ometati vaš san.

5. Vodena para u prostor za povećanje nivoa vlažnosti. Ovi akteri mogu pomoći u ublažavanju suve kože, ispunjenih usana, krvarenja iz nosa i drugih neugodnih hladnog vremena. Prečišćivači vazduh, mogu efikasno ukloniti zagađivače iz vazduha, pomoći da se smanji hrkanje!
ID Oglasa: #164291014
Informacije
Uvek prvo proveriti dostupnost proizvoda!

Lično preuzimanje uz dogovor!   

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.                                                       

Ulica i broj.                                                       

Mesto i poštanski broj.         

Broj telefona za kontakt.  



SMS/Viber/WhatsApp na broj 0613176171

Moguć svaki dogovor oko cene kod poručivanja više proizvoda.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.