slika
slika
slika
slika
1 od 4

Xiaomi Mi Smart Air Purifier Elite EU

40.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
85
2
pre 2 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi

Xiaomi Mi Smart Air Purifier Elite EU efikasno eliminiše mirise, polen, viruse, bakterije i ostale izvore zagađenja vazduha u zatvorenom.
Prečišćivač nema osvetljenje i skoro je nečujan, tako da ćete moći da spavate bez ometanja. Napunite prostor do 125 metara kvadratnih čistim vazduhom, brzo i bez napora.
99,9% uklanja viruse gripa A (H1N1) koji se prenose vazduhom. Sa UV-C LED + plazma tehnologijom, proizvod može efikasno ukloniti bakterije i viruse, pružajući vam čist i bezbedan prostor.
Aktivni ugalj sa visokim sadržajem joda + plazma omogućavaju visoko efikasno uklanjanje mirisa. Kolonasti aktivni ugalj sa visokom jodnom vrednošću je porozan, što omogućava snažnu adsorpciju. U međuvremenu, plazma takođe može da razgradi mirise, pomažući i isporučujući čistiji vazduh.
99,98% eliminacije čestica od 0,3 mikrona*. Bez napora eliminišite uobičajene zagađivače vazduha u zatvorenom prostoru pomoću filtracije sloj po sloj.
Prečišćivač pametno detektuje kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.
Kombinuje dve tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,97% čestica iz vazduhu do minimalne veličine od 0,1 mikrona i ukloniti prašinu, PM2.5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku. Za fine čestice veličine do 0,3 mikrona, Xiaomi visokoefikasna brzina filtracije 99,97%, a za čestice veličine samo 0,1 mikrona, brzina filtracije može dostići 99,99%.
Upravljajte uređajem pomoću aplikacije ili glasovnog pomoćnika.

 

Pozadinsko osvetljenje    Nema
Wi-Fi    Da
Snaga    60W
Nivo buke    ≤68dB
Radni vek filtera    10-14 meseci
Domet    125 m2
Dimenzije    Φ310 × 730mm
Frekvencija    50/60Hz
Napon    100-240V~
Efikasnost prečišćavanja    99,9% smanjenje virusa gripa A u vazduhu; 9,97% čestica veličine 0,3 mikrona

 

 

Nov proizvod, u originalnom pakovanju sa domaćom garancijom i fiskalnim računom.

Proizvod je nov,  nekorišćen i dolazi u originalnom, neotpakovanom pakovanju sa važećom garancijom od dana kupovine.  Svi proizvodi u našem asortimanu su isključivo novi, isključivo uvezeni od strane zvaničnog (generalnog) uvoznika za dati brend, poseduju svu prateću dokumentaciju i u slučaju bilo kakve potrebe, garancija se ostvaruje u Srbiji kod ovlašćenog uvoznika.  

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).  
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

 

ID Oglasa: #153941338
Informacije
  • Roba poručena nakon 30.04. odnosno tokom praznika, biće poslata počev od 07.05. po započinjanju rada kurirskih službi. Preuzimanje tokom praznika biće moguće samo za artikle za koje je istaknuto da su odmah dostupni.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Firma je u sistemu PDV-a.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.