slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Berlinger haus friteza bez ulja na topao vazduh 5L - PROFI

11.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Friteza, 5L, Berlinger Haus BH9465 Monako / Black Rose Collection


Uronite u raskošni svet friteze Berlinger Haus BH-9465, deo kolekcije Monako / Black Rose. Donoseći vam savršen spoj luksuza i funkcionalnosti, ova friteza redefiniše standarde zdravog kuvanja smanjujući masnoće za neverovatnih 80%. Ostavite iza sebe stare probleme prženja u dubokom prženju, od glomaznog čišćenja do nezdravog viška ulja. Za one koji su očarani elegancijom ružičastog zlata, ali preferiraju svoje uređaje suptilne i prefinjene, ova kolekcija pruža idealnu ravnotežu. Njegova sofisticirana crna osnova neprimetno se uklapa u svaku kuhinju, dok detalji od ružičastog zlata dodaju dašak veličanstvenosti.


Pazite: Provere korpe u sredini ciklusa obezbeđuju optimalne rezultate.
Dial it Dovn: Koristite temperaturu oko 25 stepeni nižu od uobičajenih podešavanja pećnice.
Ciljajte na Crunch: Osušite hranu na odgovarajući način pre kuvanja da biste dobili željenu hrskavost.

Jednostavno održavanje:

Čudo njegovog nelepljivog premaza pojednostavljuje čišćenje.
Odvojiva korpa i pribor su bezbedni za toplo pranje ruku sapunom ili čak za mašinu za pranje sudova.
Za podlogu, nežno brisanje vlažnom krpom radi trik.
Razmatrate aluminijumske folije ili pergament papir? Uverite se da su pogodni za friteze i uvek stavljajte hranu na vrh.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. S4-P4

 

ID Oglasa: #165906264
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.