slika
slika
slika
1 od 3

ELECTROLUX E5AF1-4GB Create 5 Air Fryer oven 1350 W 2.5 L gr

93 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

ELECTROLUX E5AF1-4GB Create 5 Air Fryer oven 1350 W 2.5 L granite / black

 

SPECIFICATION:

 

Hrskava, ukusna hrana sa malo ili bez ulja.

Sa fritezom Create 5 možete pripremiti svoju omiljenu hranu na zdrav način. Cirkulišući topli vazduh, uređaj obezbeđuje da toplota dopre do sastojaka sa svih strana, tako da će vaša hrana biti hrskava uz očuvanje prirodnog ukusa.

 

Pecite, tostirajte i pecite na roštilju!

Friteza Create 5 je savršena, svestrana pomoć u kuhinji. Nema potrebe za različitim kuhinjskim aparatima ako želite da pečete ili pečete, pržite ili pečete hranu na roštilju na mreži - uređaj Air Frier je pogodan za sve njih. Dobijte inspiraciju iz personalizovanih recepata!

Tajmer od 60 minuta - postavite ga i zaboravite, a rezultat će biti savršen

Tajmer od 60 minuta je interfejs koji se lako koristi za recepte koji zahtevaju duže vreme kuvanja. Podesite tajmer na do 60 minuta i zvučni signal će vas obavestiti kada je hrana spremna, a friteza će se automatski isključiti.


Kompaktna veličina za bolje uklapanje u kuhinju

Manja friteza se bolje uklapa u kuhinju jer zauzima manje prostora. Zahvaljujući kapacitetu rerne od 2,5 litara, mogu se udobno ispeći veća jela ili do 800 g prženog krompira.

 

Dizajn korpe olakšava pečenje

Dizajn korpe se sastoji od spoljašnje posude i unutrašnje korpe. Kada je pečenje/kuvanje završeno, korpa se može lako ukloniti da biste poslužili hranu dok činija sakuplja višak masnoće ili neželjene sokove.

 

Ostale karakteristike:

- Snaga: 1350 V
- Boja: granit crna
- Dodatna boja: crna
- Visina: 330 mm
- Širina: 270 mm
- Dubina: 355 mm
- Dužina kabla: 0,9 m

ID Oglasa: #165601481
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.