slika
slika
slika
1 od 3

Elektricni Rostilj NOVO

3.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
30
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Miloš
Član od 23.02.2012.
Svi oglasi
 Rostilj dobijen na poklon pre godinu dana za rodjendan, i od tad stoji u spajizu u ostavi u svojoj kutiji originalnoj. Ne koriscen rostilj jer napolju imamo svoj zidani od cigle. Sad kad smo se selili setili smo se da ga imamo i da nam stoji dzabe skuplja prasinu bez veze a nekom ce koristiti. Kutija se pocepala tokom seljenja. Rostilj smo probali kao dokaz sa trece slike da sijaju grejaci crveno, znaci samo probali u struju dal radi i ugasili i vratili u kutiju.
Slanje za kes posle uplate na postnet u posti zbog ne ozbiljnih kupaca i clanova ili licno preuzimanje, kome ne odgovara ovako nek ne gubi ni moje ni svoje vreme, jer se po mojim mnogobrojnim pozitivnim ocenama i komentarima vidi da sam posten i korektan. Pogledajte i moje ostale oglase. . . Hvala
ID Oglasa: #165046365
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.