slika
slika
slika
1 od 3

SENCOR SBG 8900SS Multifunctional hot air deep fryer grill

164 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

SENCOR SBG 8900SS Multifunctional hot air deep fryer grill

 

SPECIFICATION:

 

Upoznajte Sencor SBG 8900SS multifunkcionalnu fritezu
Sencor SBG 8900SS multifunkcionalna friteza na vrući vazduh pruža zdravu alternativu prženju u tradicionalnom ulju. Uređaj ima kapacitet od 1660 V, kapacitet od 6,0 litara i podesivi regulator temperature. Potrebno je samo 3 minuta da se zagreje i možete pripremiti svoja omiljena jela bez dodavanja masti, bilo da je to pomfrit, riba ili povrće. 6 fabrički podešenih programa su takođe dizajnirani da služe vašoj udobnosti. Jedna od velikih prednosti uređaja je što se može koristiti i kao roštilj, pa se možete prepustiti iskustvu sa roštilja svakog dana u godini. Uređaj je opremljen nelepljivom površinom i hladnom ručkom na dodir. Sencor friteza je opremljena nano keramičkim filterom i posebnim sistemom za cirkulaciju vazduha koji smanjuje neprijatne mirise.


6,0 LITARA KAPACITETA IDEALNO ZA VELIKE PORODICE
Možete uštedeti mnogo posla i vremena korišćenjem SBG 8900SS. Njegov maksimalni kapacitet je dovoljno velik da pripremi ukusna jela za više osoba istovremeno, pa čak i prilično brzo, u zavisnosti od hrane koja se priprema. Ravnomerno raspoređuje topli vazduh u unutrašnjosti. Iskoristite vreme koje ste uštedeli pečenjem za sebe ili svoju porodicu.


6 UGRAĐENIH PROGRAMA I 4 PROGRAMA ZA GRILL KOJI VAŠ LAŠAJU RAD
Uživajte u maksimalnom komforu! Preko LED displeja osetljivog na dodir možete podesiti 6 automatskih programa, tajmer i temperaturu u opsegu od 40-265 ° C, kao i odabrati program pečenja koji vam odgovara.


BRZA UKUSNA VEČERA
Sa snagom od 1660 V možete pripremiti meni za večeru za do 16 minuta. Zagreva se do temperature pečenja za samo 3 minuta. Stavite sastojke i provedite vreme pečenja sa svojim najmilijima. Uređaj vas upozorava zvučnim signalom kada je hrana spremna.


VAZDUŠNI FILTER ZA PEČENJE BEZ MIRISA
Ugrađeni filter za vazduh smanjuje neprijatne mirise i sprečava loš miris vašeg doma i odeće. Pored toga, štedite vreme na pranju posuđa, jer se uklonjiva korpa za pečenje koja se ne lepi može očistiti jednim kuhinjskim peškirom.

 

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU
Vaša bezbednost nam je važna, zbog čega su mnogi sigurnosni mehanizmi ugrađeni u uređaj. Sigurnosna brava štiti vaše ruke od slučajnog podizanja korpe, a termo osigurač garantuje zaštitu od pregrevanja.

ID Oglasa: #165681079
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.