slika
slika
1 od 2

TEFAL EY1018 Easy Fry Compact Deep fryer convection 1.6 l bl

94 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TEFAL EY1018 Easy Fry Compact Deep fryer convection 1.6 l black

 

SPECIFICATION:

 

Easi Fri Kompaktna friteza: Nova friteza bez ulja za pripremu hrskave i ukusne hrane gotovo bez upotrebe ulja*

 

Zahvaljujući Easi Fri Compact uređaju, čak i najmanja domaćinstva sada mogu da uživaju u ukusnoj i zdravoj prženoj hrani iz udobnosti svog doma. Friteza kompaktne veličine, koja obezbeđuje zdravo kuvanje i namenjena je za svakodnevnu upotrebu, može da pripremi dve porcije hrane, što je čini idealnom za studente, mladence i mala domaćinstva i dobro se uklapa u svaku kuhinju. Sa ovom fritezom skoro da nije potrebno ulje za pripremu ukusne zdrave pržene hrane. Tehnologija Air Pulse koristi strujanje toplog vazduha tokom pečenja, zahvaljujući čemu površina hrane postaje neodoljivo hrskava. Praktični 30-minutni tajmer i automatsko isključivanje i zujalica omogućavaju vam da se bavite drugim važnijim stvarima dok se vaša hrana kuva do savršenstva. Pored toga, korpa sa uklonjivom rešetkom i nelepljivom površinom se izuzetno lako čisti. Sa električnom fritezom Easi Fri Compact možete svakodnevno uživati u zdravoj prženoj hrani!

 

Izuzetno kompaktna struktura

Može da pripremi i dve porcije hrane (zapremina 1,6 l), što je savršeno za manja domaćinstva i uklapa se u svaku kuhinju.


Zdravo pečenje

U njemu možete pripremiti bilo koju ukusnu prženu hranu, gotovo bez upotrebe ulja.

 

Lakoća korišćenja

Njegovom upotrebom izuzetno lako postižete odlične rezultate u kuvanju – možete pripremati svoja omiljena jela sa roštilja, kao i pečena i pržena jela poput pomfrita, đakonije sa roštilja, jela od piletine i ribe, kolača.


Udoban

Zahvaljujući tajmeru od 30 minuta, automatskom isključivanju i zvonu koje signalizira isključenje, možete da kuvate bez problema.

 

Praktična korpa

Patentirani uređaj sa odvojivom korpom za prženje različitih namirnica i za lakše čišćenje. Pomaže da se ulje apsorbuje odozdo, što hranu čini zdravijom.


Jednostavno čišćenje

Korpa sa površinom koja se lako čisti i ne lepi.

 

Ostale karakteristike:

- Kapacitet: 1,2 kg
- Delovi koji se mogu prati u mašini za pranje sudova
- Boje: crna

 

ID Oglasa: #165678880
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.