slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

AMZCHEF profesionalni spori sokovnik - juicer 150W

9.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Top Roba 0658530634
Član od 22.11.2013.
Svi oglasi

Predmet ne korišćen u originalnom pakovanju uvežen iz Švajcarske, slike su skinute sa amazona, opis je sa amazona.

 

AMZCHEF profesionalni spori sokovnik, mašina za sokovnike za povrće i voće, dve brzine, tihi motor ≤60dB, četka za čišćenje i bokal za sok uključuju, (150 vati/srebrno siva)

 

【VELIKI OTVOR ZA HRANU】76mm (3in) Ultra veliki žleb za hranu lako prihvata krupno voće. 40mm (1.57in) mali žleb za hranu je pogodan za povrće i sitne sastojke u obliku traka. Svež sok se može čuvati do 72 sata bez gubitka hranljivih materija !
【TIHA I VISOKA EFIKASNOST】Manje od 60 decibela. 56 obrtaja u minuti, polako cedite voće, zaštitite ishranu! Jedinstveni spiralni puž od 9 segmenata pomaže da se dobije visoka stopa soka koja iznosi čak 95%. 80%.
【SIGURNO, LAKO SASTAVLJANJE &JEDNOSTAVNA UPOTREBA】 Napravljen je od bezbednog materijala BEZ BPA. SISTEM DVOSTRUKE ZAŠTITE od pregrevanja i kratkog spoja našeg sporog sokovnika ima odličan efekat na zaštitu korisnika. Instalacija u 4 koraka, laka za montažu. Lako se čisti pomoću opremljenog sokovnika. četka.
【ZDRAVO ▪ SVEŽ ▪ UKUSNO】 Bez nagomilavanja toplote, manje oksidacije. Sok i pulpa su savršeno razdvojeni. Preko 70% vitamina je dobro očuvano. Bilo da se radi o šargarepi, jabuci, đumbiru, celeru itd. , nema problema da vaše povrće/voće pretvorite u sok. A čaša svežeg soka vas čeka!

ID Oglasa: #165834167
Informacije
  • Kupac plaća poštarinu.  
  • Moguć dogovor u vezi prodaje, plaćanja i preuzimanja predmeta, dovoljno je samo da pošaljete poruku.  
  • Lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada po dogovoru.  
  • Za sve dodatne informacije, pošaljite poruku, poz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.