slika
1 od 1

Aparat Sokovnik za ceđenje citrusnog voća

2.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
22
0
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Sve za kucu-Home Shop
Član od 29.07.2018.
Svi oglasi
2.900 rsdAparat Sokovnik za ceđenje citrusnog voća Haeger HG-617WAparat za ceđenje citrusnog voća omogućava vam da na najbrži način napravite zdrav i prirodan sok od najsvežijeg voća.
Karakteristike:
Aparat je kapaciteta 1,5l što je dovoljno za celu porodicu. Deo (bokal) u kom stoji sok je odvojiv. Pogodan je za ceđenje svih vrsta citrusnog voća. Lako se čisti i održava. Snaga aparata iznosi 40W.
Napravite svež sok od pomorandže, limuna, limete, grejpfruta i drugog citrusnog voća.   Bokal sakuplja sok, a zatim se odvaja kako bi bio poslužen za stolom. LAKO KONTROLIŠITE NIVO pulpe: Jednostavno pomerite točkić za kontrolu pulpe s leva na desno da biste podesili količinu pulpe u svom soku. Pulpa se skuplja u cediljku radi lakšeg odlaganja.
ID Oglasa: #152193049
Informacije
*KONTAKT TELEFON: 0658806661, ili nas kontaktirajte putem poruka na dati broj (Viber , WhatsApp) ili putem poruke na KupujemProdajem!

(Na pozive se na javljamo, samo slika artikla koji vas zanima u poruci! ! )

*Slanje paketa Bex kurirskom sluzbom i Postaexpressom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.