slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Električni sokovnik cediljka za voće i povrće

2.799 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
78
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Upoznajte automatsku cediljku za više od 20 vrsta voća! Ova inovativna sprava će vam pomoći da dobijete 40% više soka iz pomorandže, grejpfruta, kivija, lubenice, grožđa ili breskve.

Sa ovom cediljkom, možete sačuvati sve vitamine iz voća jer je najvažniji izbor cediljke za zadržavanje maksimalne količine hranjivih materija. Nakon napornog dana, nema boljeg načina da se osvežite od ukusnog ceđenog soka.

Nabavite praktično rešenje koje se jednom kupuje i traje godinama, tako da ćete uživati u svom omiljenom napitku svaki dan. Ova cediljka je kompaktna i prenosiva, pa ju možete koristiti bilo gde, a bežična funkcija i mogućnost punjenja po potrebi čine ju još praktičnijom.

Dobijte maksimalnu količinu soka iz vašeg omiljenog voća

Održavanje je lako kao pero, pa ćete više vremena imati za uživanje u ukusnijem soku koji će vam dati energiju za početak svakog dana. Zamislite samo kako će vaš omiljeni napitak teći, dok uživate u harmoničnom životu bez dodataka šećera, konzervansa i aditiva.

Materijal ovog proizvoda je Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS), a snaga je 45 W. Dimenzije su 12 cm x 13 cm x 24 cm, a u paketu dolazi 1x automatska cediljka.

Kako biste počeli koristiti ovu cediljku, jednostavno je punite USB kablom koji se dobija u pakovanju. Nabavite svoju automatsku cediljku i uživajte u ukusnom i zdravom soku, bez napora i sačuvajte sve vitamine iz voća!

Električni sokovnik – cediljka za voće i povrće

ID Oglasa: #153252680
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.