slika
1 od 1

GORENJE 513145 JC4800VWY Juicer inox

110 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
43
1
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Technoplus online
Član od 07.10.2019.
Svi oglasi

Sistem spore rotacije pri 70 obrtaja u minuti

Tehnologija sporog ceđenja razlikuje se od tradicionalnog centrifugalnog ceđenja po brzini i metodi ekstrakcije soka iz ćelija voća i povrća. Tradicionalni sokovnici rotiraju oštricu visokom brzinom (1500-2500 obrtaja u minuti) da bi presekli zidove ćelija i oslobodili sok. Vertikalno kretanje vijka sporo rotirajuće prese (samo 70 obrtaja u minuti) drobi voće i povrće, a zatim odvaja oslobađeni sok i pulpu. Kao rezultat toga, u soku ima manje vazdušnih mehurića, sok je svilenkast, a temperatura ceđenja je niža, što omogućava soku da zadrži više vitamina i enzima.

Regulator pulpe

Tokom procesa ceđenja, preostala pulpa se sakuplja u posebnom kontejneru. Možete podesiti količinu pulpe pomoću pokretna poluge na prednjoj strani prese. Uživajte u čaši svilenkasto glatkog povrća ili voćnog soka, ili dodajte komade povrća i voća u napitak da biste ga učinili malo grubljim. Ne odbacujte pulpu bez da je probate u drugim jelima, na primer, koristite je u supama, sosovima, desertima.

Tiha operacija

Spora rotacija rezultira tihim radom, za razliku od brze prese koja je bučnija. Dizajn uređaja sa dugom dozirnom cevi takođe doprinosi smanjenju buke.

Efikasan motor od 200 W

Uprkos sporom okretanju puža, motor bi trebalo da bude dovoljno snažan da izvuče sok iz većih komada voća i povrća. Motor od 200 W, testiran pod maksimalnim opterećenjem, optimalan je za sporo rotirajuću presu.

Kapa bez kapanja

Šta raditi ako je posuda za sok već puna, a u presi još uvek ima voća i povrća? Ne morate isključivati uređaj. Samo gurnite kapu na ližnjak prese. Sok će se sakupljati u unutrašnjem kontejneru dok poslužujete najnespretnije kupce i zamenjujete posudu.

Fini filter

Svi ceđeni sastojci prolaze kroz filter sa gustim rupama, što osigurava da u sok ulazi minimalna količina pulpe, zadržavajući sve hranljive sastojke. Filter se lako može oprati pod mlazom vode i očistiti priloženom četkom.

Dve posude od 6 dl

Presa za povrće i voće ima dve posude od 6 dl, jednu za sok i drugu za pulpu. Izrađene su od izdržljivog materijala bez BPA i mogu se prati u mašini za pranje sudova.

Neproklizavajuće gumene podloge

Ne morate brinuti da će presa za voće i povrće skliznuti dok stavljate voće i povrće u posudu. Gumeni đon je dizajniran da osigura optimalnu stabilnost čak i na vlažnim radnim površinama.

Lako čišćenje

Da li upotreba ovog uređaja velikog kapaciteta podrazumeva mukotrpno čišćenje? Ne nužno. Nakon upotrebe, polako ulijte litru mlake vode kroz dozirnu cev dok uređaj radi. Na putu do rezervoara, voda će temeljno očistiti sve ostatke povrća i voća. Nakon upotrebe, isperite filter i očistite ga priloženom četkom.

Prekidač za sigurnost

Sigurnost je zagarantovana! Sokovnik za voće i povrće radi samo ako su svi delovi pravilno sastavljeni i na mestu. Prekidač za sigurnost osigurava problematičnu upotrebu; dok motor radi, dodavanje sastojaka, sastavljanje ili čišćenje uređaja.

Druge karakteristike:

- Snaga motora (maksimalna): 200 W
- Nerđajući čelik
- Mikrofilter
- Efikasno funkcionisanje
- Lako čišćenje
- On-Off dugme
- Pritisak puža
- Podesivo upravljanje pravcem električnog kretanja
- Dvosmerna operacija
- Četka za čišćenje
- Kapacitet posude za voćni sok: 0.6 l
- Kapacitet posude za voćnu pulpu: 0.6 l
- Obloga: Plastika i metal
- Boja: Inox
- Dužina priključnog kabla: 1 m
- Dimenzije (ŠxDxV): 15 × 45.5 × 18 cm
- Dimenzije pakovanja: 20.7 × 44 × 35.6 cm
- Nett težina: 4.2 kg
- Bruto težina: 5.6 kg
- Snaga priključka: 200 W

ID Oglasa: #160502301
Informacije
    • NOVO  |  SVE ZA PC  |  GARANCIJA  |  NAJJEFTINIJE !



    • SVI PROIZVODI SU POTPUNO NOVI  (NEOTPAKOVANI) + GARANCIJA !

    • LIČNO PREUZIMANJE:   BEOGRAD 
    • NOVI SAD DOSTAVA NA KUCNU ADRESU 
    • Napomena: Cene se proveravaju na dan kupovine, podložne menjanju !

    • Placanje pouzećem u dinarskoj protivvrednosti


 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.