slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

AMZCHEF prenosiva indukciona ploča 2000W

7.600 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
13
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

Prenosiva indukciona cipela: AMZCHEF 2000 V pojedinačna indukciona ploča ima ultra tanko kućište. Lagan je i kompaktan za lako skladištenje, transport i rukovanje bilo gde. Savršeno za pojedince, uklapa se u najmanje studio kuhinje, kamp prikolice i stanove.

2000 V mak indukciona ploča za kuvanje: Elektromagnetni namotaji su ravnomerno raspoređeni, tako da AMZCHEF indukciona ploča za kuvanje može da se zagreva ravnomerno ispod 2000 V velike snage, isporučuje većinu toplote u lonac, omogućava brzo zagrevanje i značajno skraćuje vreme kuvanja. Tajmer od 3 sata. Zaštita od pregrevanja i sigurnosna brava za sigurnost.

10 nivoa snage i 10 nivoa temperature: sa našom električnom ringlom, možete brzo da izaberete željenu snagu od 300 V do 2000 V. Takođe možete podesiti temperaturu između 60 ° C i 240 ° C. Ovaj TEMP režim je idealan za prženje, pečenje, prženje i druge metode kuvanja koje zahtevaju kontrolu temperature.

Kompatibilan sa magnetnim posuđem: kompatibilan sa gvozdenom posudom, posudom od livenog gvožđa ili nerđajućeg čelika sa magnetnom podlogom. Automatsko otkrivanje okretanja električno isključuje ploču za kuvanje nakon 60 sekundi ako nema posuđa ili se otkrije pogrešno posuđe.

Čišćenje: sa površinom od crnog kristalnog stakla, vrlo se lako čisti. Ostavite prenosivu indukcionu ploču da se ohladi pre čišćenja.

 

ID Oglasa: #165316304
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.