slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

CURRYS nezavisna ugradna ploca iz Nemacke

90 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
15
1
pre 12 dana
Kvalitetna Tehnika Iz Uvoza
Član od 27.07.2019.

CURRYS nezavisna ugradna staklokeramicka ploca donesena iz Nemacke. Ploca je u dobrom stanju sa uobicajenim tragovima od koriscenja i veoma je jednostavna za upotrebu i rukovanje . Poseduje 4 grejne zone A-energetske efikasnosti kao i 4 indikatora preostale toplote. Potpuno je ispravna donesena iz Nemacke i detaljno je ispitana od strane servisera. Dimenzije ugradnog dela koji ulazi u kuhinju; sirina 56cm. dubina 49cm.  

Cena je 90 eura pozeljno licno preuzimanje iz razloga da bi se kupac licno uverio u kvalitet i ispravnost uredjaja.

Ako kupac zeli da mu plocu saljem kurirskom sluzbom na kucnu adresu salje se na odgovornost narucioca. Tada cu se maksimalno potruditi da paket upakujem sto bolje i savesnije kako ne bi doslo do ostecenja (upakuje se bolje nego fabricki, pogledajte poslednju sliku kako izgleda upakovan sporet). Naruciocu uredjaja na Viber ili WhatsApp saljem slike uredjaja pre pakovanja iz vise uglova gde se jasno vidi da je ploca bez ostecenja , zapakovanog kao i papir kurirske sluzbe da moze da prati posiljku. Cena pakovanja i slanja ploce na kucnu adresu na teritoriji cele Srbije je 15 eura ,065\45-11 -932

ID Oglasa: #166141182
Informacije

Svi sporeti, ploce i rerne su detaljno i savesno ispitani i servisirani od strane servisera i prodaju se kao 100% ispravni uredjaji.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.