slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Tost majstor - toster za ukusne sendviče

2.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
27
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ovaj tost majstor je savršen izbor za brzo, jednostavno i efikasno pripremanje ukusnih tostova svakog jutra. Ovaj kvalitetan toster opremljen je brojnim funkcijama koje Vam omogućava da prilagodite jačinu tostiranja Vašem ličnom ukusu i preferencijama. Uz moderan dizajn i jednostavno korišćenje, ovaj toster postaće neizostavni deo Vaše kuhinje.
 

Toster je opremljen sa dva dela za tostiranje, omogućavajući Vam da istovremeno pripremate dva tosta. Štedi vreme i čini toster idealnim izborom za porodične užine ili za prilike kada imate goste. Ima kontrolu tostiranja sa podesivim nivoima pečenja. Možete jednostavno odabrati željeni nivo tostiranja zavisno o Vašim preferencijama – od svetlo zlatno do hrskavo zlatno smeđe boje. Osim tostiranja svežeg hleba, poseduje i mogućnost za ponovno zagrevanje tosta koji je već pečen, a koji je postao hladan, što obezbeđuje da tost bude topao i hrskav.
 

Praktičan i pouzdan, omogućava da svakodnevno uživate u ukusnim i hrskavim tostovima. Bilo da pripremate doručak za porodicu ili brzi obrok za sebe, naš toster će Vam pružiti izvanredno iskustvo tostiranja. Neka ovaj tost majstor postane neizostavni deo Vaše kuhinje i donese Vam jednostavnost i užitak u pripremi obroka.


 

Karakteristike:

  • Savršen izbor za jednostavno i efikasno pripremanje ukusnih tostova
  • Snaga:  750W
  • Dimenzije:  19.5* 12 * 21 cm
  • Može se prilagoditi jačina tostiranja
  • Pruža dvostruko pečenje
ID Oglasa: #155315350
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.