slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

AMZCHEF indukciona ploča sa dve zone ( 1500W i 1800W)

13.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
89
5
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

2 moćne zone za kuvanje: indukciona ploča za kuvanje 2 ploče ima 10 nivoa snage za izbor. Maksimalna snaga gornje zone je 1800 vati, maksimalna snaga donje zone je 1500 vati. Ploča za kuvanje ima različite nivoe snage koji zadovoljavaju sve vaše potrebe za kuvanjem: grejanje, kaša, na pari, pečenje, prženje, vrući lonac, roštilj, kuvanje. Lako kuvanje u svakodnevnom životu. Saveti: dolazi sa VDE utikačem.

Visokokvalitetna ploča i jednostavna za upotrebu: Domino ugrađena dupla indukciona ploča za kuvanje sa digitalnom kontrolnom pločom na dodir od crnog poliranog kristalnog stakla, osetljiva na kontrolu, laka za upotrebu. Elegantan izgled je optimalan izbor za moderne porodice i dekoraciju u kuhinji.

Različiti tajmeri ​​i lako čišćenje: Domino dvostruka indukciona ploča za kuvanje sa funkcijom od 0-99 minuta. U zavisnosti od količine hrane i potreba za kuvanjem, tajmer se mora podesiti. Može da kontroliše vreme kuvanja tačno za vas. Možete podesiti tajmer da automatski isključi zonu za kuvanje, a zatim se možete odmoriti i uživati u slobodnom vremenu. Staklena površina se lako čisti i štiti od ogrebotina. Pritisnite i držite znak za zaključavanje 3 sekunde da biste zaključali bravu.

Kompatibilan sa magnetnim posuđem: indukciona ploča za kuvanje domino sa odgovarajućim posuđem za kuvanje kako bi se osiguralo da indukciona ploča radi bolje. Kompatibilan sa posuđem od livenog gvožđa, gvozdenim tiganjem, gvozdenom pločom ili magnetnom podlogom. Automatska detekcija automatski isključuje uređaj nakon 1 minuta ako nema posuđa ili odgovarajućeg posuđa.

ID Oglasa: #165315007
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.