slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Dyson V10 baterija

70 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
28
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Ultra velikog kapaciteta za Dyson V10 bateriju】: Sadrži 25.2V, 4500mAh litijum-jonsku bateriju velikog kapaciteta, pruža 48% duže trajanje od originala. Homesuit V10 Punjenje i pražnjenje baterije se može izvršiti više od 1300 puta. Daje vam vreme i zadovoljstvo čisteći svu pseću dlaku i sve ostalo što je bilo na podu.

Potpuna kompatibilnost】: Zamena baterije Homesuit V10 je savršeno kompatibilna sa Dyson Cyclone V10 Animal, V10 Absolute, V10 Motorhead, V10 Fluffy, OEM V10 baterijom i Dyson V10 punjačem. (NIJE ZA SV10)

Sigurnost i višestruka zaštita za Dison V10 zamenu】:Grade A ćelije sa UL-2595 i CE sertifikatom obezbeđuju brzo punjenje i nisku potrošnju energije. Ugrađen sa inteligentnim čipom obezbeđuje zaštitu od prenapona, zaštitu od prekomerne struje, zaštitu od kratkog spoja, zaštita od visokih temperatura i prepunjavanja. Podržava vas oko 1000 ciklusa.

Pametni LED indikator za zamenu Dison baterije】: sa 3 LED svetla na V10 bateriji koja tačno pokazuju preostalu snagu. Crveno svetlo znači da je baterija kvar, molimo kontaktirajte nas porukom ili e-poštom za zamenu. Belo svetlo znači da je začepljeno prašinom ili nije pokriveno, molimo potvrdite i očistite.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #163603789
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.