slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Električna glava za brisanje za Dyson V7 V8 V10 V11 usisivač

4.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
54
6
pre 16 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vasilije Šljivić
Član od 12.06.2020.
Svi oglasi

Električna glava za brisanje za Dison V7 V8 V10 V11 usisivač, električni dodatak za krpu sa LED farovima, rezervoar za vodu, 6 jastučića za višekratnu upotrebu


 ? [Široka kompatibilnost]: Ovaj Dison zamenski mop je rigorozno testiran na kompatibilnost, on je obavezan dodatak za vaš Dison V7 V8 V10 i V11 usisivač, omogućavajući vam da usisavate i brišete istovremeno.
 ? [Lako za održavanje]: Nema dodatnih alata, lako se instalira, oslobađa ruke od komplikovanih koraka zamene. Dison mop glava je efikasna u uklanjanju prašine i mrlja, pruga ili tragova na podu.
 ? [Efikasno čišćenje]: Motor sa dvostrukim okretanjem velike snage, vrti se pri 150 obrtaja u minuti/min, štedeći vreme i rad. Dison V8 dodatak može lako da seče kroz tvrdoglavu prljavštinu na podovima od drveta, vinila i keramičkih pločica.
  ? [PUNE FUNKCIJE]: Može se koristiti za depilaciju voskom nakon brisanja, Dison V10 dodatak za glavu za brisanje daje podovima sjajan uglačan izgled. Jastučići za brisanje su napravljeni od nanorazmera najlonske tkanine, za višekratnu upotrebu i pranje.
 ? [Vredan paket]: Ova glava za brisanje za Dison V11 je opremljena sa 1 suvom i mokrom električnom glavom + 6 jastučića za brisanje + 1 posudom za vodu.

ID Oglasa: #163221326
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.