slika
slika
slika
1 od 3

2u1 mali usisivač i kompresor JB 107 Cena:1700din Poseduje n

1.700 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
12
0
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi
2u1 mali usisivač i kompresor JB 107 Cena:1700din Poseduje nekoliko razlicitih nastavaka. Idealan za usisavanje teze dostupnih mesta u automobilu ili kod kuce. Nezavisan, punjiv, bez kablova. ( Puni se preko USB kabla i punjaca za mobilni telefon ). Praktičan bezicni usisivač namenjen brzom čišćenju automobila, tastatura, namestaja. . . Nakon usisavanja odvrnete poklopac, izvadite filter, istresete ili izduvate i vratite sve kako je bilo. Kvalitetno napravljen, spreman je za dugoročno korišćenje. Jednostavan je za upotrebu i može se lako prenositi bilo gde (sd3)
ID Oglasa: #165904631
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.