slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

2u1 Mop i Usisivac Robot 2500 Pa - Yeedi

130 €

Beograd | Zvezdara
Korišćeno
Dostupno odmah
357
16
pre 7 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

yeedi 2 hybrid Saugroboter mit Wischfunktion, Visual-SLAM-Navigation, 2500 Pa Saugleistung, Raumkarte, 200 min Laufzeit, Kompatibel mit Alexa, Staubsauger Roboter fü r Tierhaare, Teppiche, Bö den


*Napomena; korisceno, ispravno. *


Boja Bela
Preporuka za površinu Boden
Tip kontrolera App-Steuerung

Istovremeno usisavanje i brisanje: Poboljšani usisni sistem sa usisnom snagom do 2500Pa, hvata prljavštinu, kamenje i dlaku kućnih ljubimaca čak i u teško dostupnim uglovima.
Inteligentni sistem brisača sa rezervoarom za vodu od 240 ml uklanja čak i tvrdoglave mrlje. Usisite i obrišite istovremeno - za besprijekorno čiste podove.

Sveobuhvatna pokrivenost: Inteligentna navigacija sa vizuelnom SLAM tehnologijom omogućava robotu usisivaču ieedi da uhvati tlocrt vašeg životnog prostora i isplanira optimalnu putanju čišćenja, tako da čisti čitav pod bez ikakvih praznina.

Čisti prema vašim potrebama: Zahvaljujući aplikaciji ieedi sa podesivim rasporedima čišćenja, virtuelnim granicama, čišćenjem prostora, prilagođenim čišćenjem, kao i selektivnim čišćenjem pojedinačnih prostorija, možete lako da upravljate svojim robotom preko svog pametnog telefona gde, kada i kako očistiti .

Neprekidno čišćenje tokom 200 minuta: Zahvaljujući bateriji visokih performansi od 5200 mAh, hibridni robotski usisivač Ieedi 2 može da radi do 200 minuta sa svakim punjenjem baterije. Nakon ponovnog punjenja, nastavlja sa radom na potpuno istoj tački. Ovo osigurava potpuno čišćenje u svakom trenutku.

 


Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #129385366
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.