slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Aku četka za sve površine - 7 različitih nastavaka - NOVO

2.780 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
1
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 11 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.   

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

Električni Spin Scrubber, bežična četka za čišćenje sa 7 zamenljivih glava četkice i podesiva duga ručka, automatski alat za čišćenje mopa za čišćenje tuša za kadu u kupatilu, pod, pločice, kuhinju, automobil


【Najbolji pomoćnik za kućne poslove】Da li ste umorni od savijanja leđa ili klečanja na zemlji da biste čistili krpom i krpom? TuDou nadograđena električna moćna riba za pranje može vam pomoći da lako uklonite tvrdokorne mrlje i značajno smanjite radno vreme sa 1 sata na 15 minuta. Uštedite vreme i trud, čineći vaš kućni posao lakšim, efikasnijim i zabavnijim. Spašava vas od bolova u ruci, kolena, leđa i artritisa. Savršen poklon za roditelje, ženu, mamu, tetku, sestru, starije itd.
Nadograđena moćna i efikasna alatka za čišćenje 2023】- U poređenju sa većinom električnih čistača od 7-13V, TuDou 2022 nadograđeni 25V (najviši čak i može da dostigne 75V) strujni čistač je moćniji i efikasniji. Dizajniran sa dva režima, režimom velike brzine od 400 o/min i režimom male brzine od 300 o/min, možete lako da očistite celu kuću u jednom potezu sa ovom električnom mašinom za pranje. Kada se koristi zajedno sa sredstvom za čišćenje, može brzo očistiti tvrdokorne mrlje i učiniti da pod od pločica izgleda kao nov.
Multifunkcionalni čistač sa 7 zamenljivih glava četkice】 TuDou električni čistač dolazi sa 7 različitih glava četkica kao što su ravna četka, četka za ugao, ugaona četka, sunđer, četka za ribanje, četka za krpu i četka nalik vuni, koja zadovoljava sve vaše potrebe za čišćenjem. Pogodno za uklanjanje mrlja i fuga u različitim scenarijima, posebno za kupatilo i kuhinju. Savršeno za čišćenje kupatila, kade, bazena, radne ploče, peći, sudopera, stakla, klupe za kuvanje, pločica, zida, terase, nameštaja, automobila i tako dalje.
3 u 1 podesiva duga, srednja i kratka drška】 Uzimajući u obzir dnevne potrebe, produžavamo podesivu dužinu perača. Duga drška je 137cm što je duže od bilo koje druge četke za čišćenje, a kratka drška je 30cm što je kraće od bilo koje druge električne četkice. Sa izuzetno dugom ručkom i super kratkom ručkom, naša električna peračica je višefunkcionalna i može pokriti sve uglove kuće. Pomozite da očistite teško dostupna mesta bez savijanja i klečanja, sačuvajte leđa i kolena.
2500mAh velika baterija i vodootporna】Opremljena baterijom velikog kapaciteta od 2500mAh, TuDou bežična električna četka za čišćenje može da obezbedi 90 minuta dugog rada nakon 3 sata brzog USB punjenja. Sa funkcijom prikaza nivoa baterije, nikada ne morate da brinete o tome da li će vam ponestati struje. Visoko zaptiveni dizajn IPKS6 ne brine o kvaru usled ulaska vode. Dizajn bežičnog perača povećava udobnost rada čišćenja kuće. Tako savršen kućni pomoćnik!

ID Oglasa: #166140052
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.