slika
slika
slika
1 od 3

Bežični Usisivač DEERMA VC03s

10.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
15
0
pre 14 dana
Petar
Član od 06.03.2011.
Svi oglasi
Odlican bezicni stapni usisivac.

Elegantnog izgleda, jako lak za upotrebu.
Puni se preko vaseg punjaca za mobilni (usb C port). Lako se transformise u rucni usisivac.  

Koriscen samo jednom, nakon kupovine. Kupio drugi pa mi je ovaj viska. Imam i racun (fotografija br. 5. ). U garanciji (2 godine), kupljen u martu tekuce god. Ide sa fabrickom kutijom/pakovanjem i svim pratecim elementima.

Snaga motora 120w
Težina 2,5 kg 

Par reci sa neta. ..

Usisivač je opremljen univerzalnom četkom za pod, koja je idealna za različite površine kao što su ploče, pločice i tepisi. Takođe se odlikuje izuzetno tankim dizajnom - njegova debljina je samo 4 cm. Bez problema ćete usisati i prostor ispod nameštaja. Ističe se po elegantnom, minimalističkom dizajnu, koji je nagrađen nagradom Red Dot Design Avard.  

Neće zauzeti previše prostora u vašem domu, a zahvaljujući posebnom nosaču, njegovo skladištenje vam neće praviti probleme. Takođe je opremljen odvojivim kontejnerom za prašinu, koji se veoma lako prazni i čisti. Možete ga bez brige oprati pod tekućom vodom, kao i filter od nerđajućeg čelika.
ID Oglasa: #165948064
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.