slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Cecotec Conga 5090 robot usisivač sa Cecotec laserskim map.

130 €

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
91
3
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Ispravan, radi, u kategoriji neispravno jer fali četka Jalisco, jedna četkica (jedna ima), daljinski i baza za punjenje (isporuka uključuje sve sa slika uživo). Slike uživo, video na zahtev na viber. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

  • 4 u 1 tehnologija sa mešovitim rezervoarom, robot usisava, mete, briše i riba - moguće je da sve radi u isto vreme,   BestFriend Care sistem, specijalna četka za kućne ljubimce, Jalisco četka za kompletno čišćenje
  • iTech Laser 360 pametna navigacija mapira vaš ceo dom i planira najbolju rutu čišćenja. Force Clean sistem sa snažnom turbinom koja pojačava veliku usisnu snagu do 8000 Pa
  • Aplikacija za pametan telefon, ima tri elektronski kontrolisana načina ribanja, pogodna za sve vrste površina, dizajniran sa 10 inteligentnih načina čišćenja 
  • Čuva različite mape i prikazuje ih u aplikaciji sa Room Plan možete uređivati i upravljati prostorijama i praviti personalizovane planove čišćenja, Turbo Clean sistem za tepihe, specijalno za tepihe, programiranje 7 dana nedeljno, 24 sata denvno
  • Povežite robota sa  Alexa-om i Google Assistant-om. Čišćenje područja ili tačke omogućava vam da izaberete tačnu tačku koju želite da očistite. Takođe ima mogućnost postavljanja ograničenih zona, kako bi se sprečilo prolazak robota
  • Zahvaljujući sistemu Total Surface 2.0, robot će pokriti celu površinu, povezivanje na  5 Ghz Wi-Fi mreže
  • Ima ekskluzivni Scrubbingsistem ribanja, kako bi napravio nazad-i-napred kretanje, kontrolišite ga uz maksimalnu udobnost putem daljinskog upravljača, kada nemate  Wi-Fi

CONGA 5090
Ciklonska ultra snaga  za temeljno čišćenje

 

 

Ciklonska Ultra Snaga: 4 u 1
Robot usisivač sa profesionalnim laserskim mapiranjem 4 u 1: usisava, mete, briše i riba. Dodatno, sve to možete simultano raditi zahvaljujući mešovitom rezervoaru za tečne i čvrste materije. Očistite kompletnu površinu efikasno upravljajući putem Wi-Fi i aplikacija sa nekoliko mapa.

Kompatibilan sa virtuelnim glasovnim asistentom -  Alexa i Google Assistant.
Sa VirtualVoice tehnologijom možete povezati robota sa asistentima glasovne kontrole Alexa i Google Assistant. Možete započeti čišćenje, zaustaviti čišćenje, poslati robota na bazu za čišćenje, ili čak locirati robota.   

Jalisco četka: usisajte trostruko u jednom prolasku
Conga 5090 uključuje Jalisco četku, inovativnu motorizovanu četku od dva materijala, za uklanjanje najnevidljivijih nečistoća, usisavanje do tri puta više u jednom prolasku na svakoj površini.   

10 različitih programa
Odaberite između 10 programa: Auto, Spiralno, Tačka, Pametna oblast, Ograničena oblast, Manuelno, Duplo, Ribanje, Ivica i Povratak kući. Vaša kuća će uvek biti čista!   Sa 14.8 V i 6400 mAh litijum-jonskom baterijom. Uživajte u radu do 240 minuta.

CyClean tehnologija: Ciklonska snaga u vašim rukama
Najveći napredak u usisavanju primenjen za povećanje usisne snage do 8000 Pa, najveće usisne snage ikada viđene. Možete usisati bilo koju vrstu prljavštine u jednom prolazu.

Best Friend Care. Najbolji prijatelj vašeg najboljeg prijatelja.
BestFriend Care sistem Integriše dve zamenljive četke koje sprečavaju zapetljavanje. Specijalna gumena četka uklanja životinjsku dlaku sa svih mesta, jedna komplikovanih kao što je tepih, i četka  dvostrukog materijala  za sve tipove površina i nečistoća.  

iTech laser ciklon. Više nego pametna navigacija sa laserskim sistemom mapiranja.
iTech LaserCyclone pametna navigacija. Robot skenira i mapira vaš dom kako bi izveo  360º prepoznavanje. Planira najbržu, najefikasniju, urednu i inteligentnu rutu za čišćenje svake prostorije. Smatra se izuzetno pametnim robotom.  

Interaktivna MultiMap. Mapira, pregleda i memoriše do 5 mapa.
Interaktivan MultiMap sistem ima mogućnost čivanja nekoliko različitih mapa u memoriji robota. Uzajamno radite sa robotom vršenjem čišćenja na mestu, pametnog čišćenja područja ili odabirom ograničenih područja. To je savršen režim za čišćenje oblasti sa velikim prometom ili prostorija koje zahtevaju dubinsko čišćenje.

Plan prostora. Detekcija. Uredite i sačivajte do 50 planova čišćenja.  
Zahvaljujući inovativnom sistemu Room Plan, možete upravljati do 50 planova čišćenja, birajući sobe i prostore vašeg doma, kako bi ste očistili odabrani prostor kad god želite. Napravite personalizovano uređenje i upravljanje čišćenjem vašeg doma.

Total Surface 2.0 tehnologija
Total Surface 2.0 tehnologija da očistite vaš ceo dom. Ako robot ostane bez baterije tokom čišćenja, automatski se vraća na bazu za punjenje najbržom rutom, ponovo puni bateriju i ponovo kreće da završi čišćenje sa iste tačke gde je prestao.   

 

 

 

ID Oglasa: #155070406
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.