slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Karcher KWI 1 perač prozora

3.800 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
489
21
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Uros
Član od 07.04.2012.
Svi oglasi

Na prodaju korišćen Karcher KWI 1 Plus koji je odlično ručno sredstvo za čišćenje prozora koje bez napora usisava vlagu i ostavlja površine bez mrlja, čistim i suvim.

 

Olakšava čišćenje prozora - jednostavno poprskajte prozore deterdžentom, očistite prljavštinu krpom, a zatim usisajte vodu. Svoj KWI 1 možete koristiti i za kondenzaciju, bilo da se nalazi u vašem domu ili na zaparenim prozorima u automobilu – samo jedno brzo brisanje i posao je završen.

 

Karcher KWI 1 nije samo za čišćenje prozora – idealan je za sve vrste poslova čišćenja u kući, sa glavom za čišćenje od 250 mm koja se može koristiti za stakla tuš kabine i pločice. Takođe ostavlja ogledala blistavo čistima, pa čak i usisava prolivenu tečnost sa glatkih ravnih podova i radnih ploča

 

Na uređaju se mogu primetiti tragovi korišćenja

 

Isporučuje se 

  • Karcher KW1 čistač prozora 
  • Adapter/punjač


 

ID Oglasa: #152186608
Informacije

Predmete je moguće preuzeti lično i/ili dostavljanje preko kurirskih službi.  

Troškove poštarine snosi kupac

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.