slika
slika
slika
1 od 3

Mali bezicni Vakum usisivac

1.490 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
59
1
pre 10 dana
Odgovara na 20% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
061-153-26-75
Član od 20.02.2010.
  • Brzo punjenje i dugo vreme rada - Usisivač za automobil koji se može puniti sa 2000mAh premium litijumskom baterijom i tehnologijom brzog punjenja, može se brzo napuniti u roku od 3-4 sata i održava super dugo vreme čišćenja oko 30 minuta. (Napomena: isključite prilikom punjenja)
  • Kvalitet i periv - Efikasan filter za filtriranje: Efikasan filter za filtriranje ima veću gustinu od običnog perkolatora koji može da adsorbuje sve vrste prašine. Perkolator koji se može prati i za višekratnu upotrebu može se prati više od 500 puta. Njegov dizajn može produžiti životni vek, čak i za trajnu upotrebu! Samo odvojite filter i nezagađen čistom vodom, i radi kao i pre.
  • Priloženi komplet za čišćenje automobila: usisivač za automobile dolazi sa ravnom usisnom cevi i mlaznicom za četkicu za čišćenje uskih praznina, nepravilnih površina i teško dostupnih područja.  
  • Kompaktan dizajn, bez kabla, lagan - Ručni bežični usisivač sa efikasnim dizajnom, bežičnim dizajnom usisivača će vam osloboditi kretanje prilikom čišćenja ugla kuće, ergonomski dizajnirana ručka
ID Oglasa: #160084394
Informacije



Ukoliko želite nešto da poručite:                             


Pošaljite poruku (PREKO KUPUJEM PRODAJEM) ili SMS-om na 061-153-2675 ili na Viber sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.                                     
-Ulica i broj.                                     
-Mesto i poštanski broj.                                     
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)
- KAO I NAZIVOM (NASLOV OGLASA) ARTIKLA KOJI ZELITE DA PORUCITE

POGLEDAJTE SVE NASE PROIZVODE KLIKOM NA "KP IZLOG"                         

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.