slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Nemačka TubaMat mašina za šamponiranje i pranje tepiha

6.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.047
11
pre 11 dana
Sconto
Član od 25.05.2017.
Svi oglasi

DO 31.5. SAMO 4000 DINARA!

 

 

 

 

Nemačka mašina koja suvom penom šamponira i pere sve vrste tepiha. Marka Tubamat, Majnc. Teleskop drška za lakšu upotrebu, sa osiguračem da drška ne mrda, i ne ispada iz ležišta na telu aparata, mašina sa svojom kadicom. Izuzetno jednostavna upotreba, bez ikakvog napora, slično naprezanju pri upotrebi običnog džogera. .  
Dimenzije aparata 30x33 cm(+/- 1cm). Radi bez struje. Rezervoar zapremine 2,1 l. Sam aparat je izuzetno lak i za upotrebu, ali i po težini, manje od 3 kg teži ceo paket sa cevima, aparatom i tečnošću za čišćenje. Uz mašinu dobijate gratis i nenačetu bočicu originalnog Tubamat sredstva za čišćenje.  
Može se koristiti kasnije i sa drugim, ovdašnjim sličnim sredstvima za pranje tepiha. Mašina se može koristiti i za kućne potrebe, a i u perionicama tepiha, staza itd.  
Nekorišćena je mašina, valjci (2) za čišćenje potpuno netaknuti, ali se kartonska ambalaža tokom selidbe jako oštetila, a možete je uzeti svakako, makar zbog ispisanog uputstva za upotrebu na engleskom, italijanskom, francuskom ili skandinavskim jezicima. Samo Uputstvo na telu mašine je na nemačkom jeziku. (Laka je za upotrebu) 
Proizvođač TubaMat, Meinz, Germany.     

Kratko uputstvo: u rezervoar se sipa deterdžent (pored dobijene bočice koristi se i bilo koja domaća/strana tečnost za čišćenje tepiha na vodenoj bazi) i voda u razmeri 1:6 (recimo-jedan čep deterdženta, 6 čepova vode). Montira se ručica- teleskop na telo aparata. Čišćenje: pre samog čišćenja usisate tepih, ne morate detaljno. nakon toga, aparat "vozite" po tepihu, kao kosilcu za travu, unapred, bez "vožnje" unatrag. Ostavite da se polusuva pena osuši neko vreme-pola sata na tepihu, potom ga normalno usisate, tepih je čist.

ID Oglasa: #135665645
Informacije

Šaljem predmete samo nakon uplate zbog višestrukog nepreuzimanja paketa i plaćanja dvostruke poštarine.  

Svaki predmet odgovara opisu i slikama.

Šaljem PostExpresom, ili po dogovoru, lično preuzimanje.

Brišem predmete prodate preko telefona.

Navedene cene su konačne, već su snižene, neke i više puta u odnosu na plaćenu.

Srećna kupovina

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.