slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Robot usisivac Xiaomi Roborock s4 max snizenje

220 €

Užice
Kao novo - nekorišćeno
100
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Robot Usisivac
Član od 09.02.2014.
Svi oglasi
Rasprodaja izlozbenih robot usisivaca, svi uredjaji su sa originalnom ambalazom i kompletnom dodatnom opremom. Pogledajte sve nase oglase vise od 40 modela na stanju. Za sve informacije poziv.

Roborock S4 Max je dobro napravljen robotski usisivač. Ima sličan dizajn kao Roborock S4, ali za razliku od tog modela, može manevrisati na tepisima sa visokim dlakama. Pruža odlične performanse na golim podovima i sakuplja dobru količinu dlake kućnih ljubimaca sa tepiha. Veoma je dobar u samom manevrisanju, jer kreira i čuva mapu vašeg doma i ima funkciju pametnog puta. Prateća aplikacija nudi paket naprednih funkcija automatizacije, kao što je mogućnost postavljanja virtuelnih graničnih oznaka i kreiranja rasporeda čišćenja za pojedinačne sobe.

Saljemo svakim radnim danom brzom postom na vasu adresu ili licno preuzimanje.
ID Oglasa: #161057467
Informacije
Član Kupujem prodajem sajta od 2014. god sa preko 240 pozitivnih ocena

Sve informacije u vezi oglasa na 0654040608
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.