slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Robot usisivac

3.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
13
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
E Shop
Član od 19.05.2018.
Svi oglasi
 

Robot usisivac Pametni Robot Usisivac USB

 

          ✔Sve je novo u originalnom pakovanju

 

? ️Raspon upotrebe Inteligentni robot za čišćenje poda pogodan je za mermerne podove, pločice, drvene podove i druge podove.

 

? ️Uklonite plutajuću prašinu, prašinu, kosu, pamuk i druge vlaknaste predmete sa zemlje. Uputstva za upotrebu 1. Kada prvi put koristite pametni podni robot, napunite ga duže od 6 sati (prilikom punjenja koristite originalni fabrički kabl za punjenje, a transformator ne sme biti veći od 6V).

 

? ️Nakon završetka punjenja, uključite glavni prekidač na šasiji, a zatim stavite maramicu na šasiju mašine za čišćenje poda, poravnajte ivicu okrugle rupe u sredini brisača sa okvirom pogonskog točka, a zatim ga položite na zemlju, pritisnite prekidač za pokretanje, Inteligentni robot za brisanje može započeti uklanjanje prašine i čišćenje. 2.

 

? ️Svaki put kada se pokrene pametna mašina za brisanje, ona može raditi neprekidno 30 minuta bez nadgledanja. Nakon 30 minuta, pametno sredstvo za čišćenje podova automatski će se isključiti i prestati raditi.

 

? ️Ako trebate da nastavite da čistite pod, možete ponovo da pritisnete prekidač za start i ponovo radite 30 minuta. Može raditi neprekidno više od 2 sata po punom punjenju. (Napomena:

 

? ️Preporučuje se čišćenje maramica ili zamena maramica svakih 30 minuta) 3. Plave su vlažne maramice. Posle toga uklonite i očistite vlažne maramice koje se moraju što više iscediti, a zatim ih stavite na mašinu za upotrebu. Uglavnom se koriste za brisanje podova. Očistite mokre maramice pre nego što nastavite da ih koristite!
ID Oglasa: #165913839
Informacije
   Za sve porudzbine brzom postom dovoljno je da nam se obratite putem vibera, sms-a ili KP poruke sa sledecim podacima:

Ime i prezime

Adresa

Broj telefona

 

   Za sva pitanja, informacije i porucivanje stojimo Vam na raspolaganju.

Srecnu kupovinu zeli Vam E Shop.

Svu nasu ponudu mozete pogledati na nasem KP nalogu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.